Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ]
|
08 Dec 2009, 02:31
|||
|
|||
mi'am reamintit de curand de ficul asta...
![]() [ vrajeala. ma reapuc de el pt un concurs de un forum de'al lui yvonne ![]() Asa..am mai scris un kk din punctul de vedere al lui Ginny..ultima parte din capitolul asta ![]() aa si ii imprumut 2poze de'ale personajului meu, ca sa fie secsuasa=]]] adica asta si asta . Draco ramane asa ca e frumos, da'l naiba =))))) [ scuze de eventualele greseli, n'am timp sa verific:-s ] Hogwarts “Du’te la Ken, “ bombani Ron. “Dellan, Ronnie’. Dellan. “ Ron ma privi oarecum dubios. Inca nu se obisnuise cu ideea ca am crescut si ca pot sa am ce iubit vreau. “Nu – ma cheama – Ronnie, “ mormai el. Aa. Asta era. “Bine. Pa-pa, Ursuletdepluus.. “ Ron rase si se ineca imediat ce fu vazut de Lavender, care parea suspicioasa; stiu, chiar cu mine, sora lui Ron. Am ramas intr’o tacere ciudata pana trecu…aia, ma rog, si Ron – aproape – ma imbratisa. “Nu de la tine vreau hug. “ i’am spus; “ ci de la seful meu de bordel. “ Imi place sa rad de el pentru protectia lui exagerata. *^* Mi’am aranjat fusta – mini, ca doar sunt o mean girl – si am inceput sa frec menta pe’afara, desi trecuse de cinci minute ora de intalnire cu Dellan in fata Marii sali. E baiat, trebuie sa ma astepte; sa isi roada unghiile intrebandu’se daca ii trag clapa – chestii de genu’ asta. La 8:11 fix, am aparut si l’am vazut imediat pe tip cu…uhm… Parvati Patil? Aminteste’ti sa scapi de ea, mi’am spus. Dellan parea incurcat. Nu facea nimic necurat, intre noi fie vorba, doar statea de vorba, dar stia – I’m sure ‘bout it – ca o greseala de genul asta e fatala intr’o relatie cu Ginny Weasley. “Buna, Gin,” zise, abordand un zambet timid. Nu mai e tipul gen “ am toata lumea la picioare “ de anul trecut? Buh-bye, babe. Fara resentimente. Am trecut pe langa el pur si simplu, fara sa scot un cuvant. Nu m’am intors sa ii vad reactia; sunt experta in domeniul “ cum ii dai papucii “, si oricum nu moor sa aflu ce face. Sunt o gramada de tipi hot pe aici. “Ginny,” zambi Dean cu gura pana la urechi. In mod normal ar tremura de frica lui Dellan, citez, “ tipu’ ala cu muschi de la ravenclaw care s’ar potrivi mai bine cu mine decat cu fitzoasa aia de Giiinnyy Weaaasleeeey… “ (desi tipa care a zis asta parea sa vrea sa o inghita pamantul cand a dat cu ochii de mine). Deci a aflat deja ca nu ne mai vorbim, in timpul scurt de juma’ de minut cat am mers prin sala pana la masa Gryffindor. Aha. Nimic neobisnuit. “Sal’,” i’am raspuns. Sa o ia cum vrea, nu i’am dat de inteles ca il plac, damn. M’am asezat la 5km de el, langa Lavender si frate’miu (am avut grija sa nu comit greseala capitala de a sta intre ei doi) si cu Hermione de partea cealalta, care era ciudat de rosie la fata (si nu parea ca din timiditate), extreem de concentrata citind dintr’o carte tinuta cu susul in jos (clasic). “Hei Herm,” i’am spus vesela, si ea a tresarit, aruncand priviri – destul de – ucigatoare, exact cum ma asteptam. Se relaxa cand ma vazu, insa. Imi inghiti cu greu intrebarea “ce carte citesti?” care nu ar face decat sa o incurce mai rau. Totusi, mi’e drag de ea. Hermione paru sa imi anticipeze intrebarea si inchise repede cartea, o indesa in nelipsita’i geanta si incepu o conversatie cu mine. Pierdusem sortarea, desigur, asa ca directorul isi incepea luungul discurs care cuprindea doua vorbe – “ pofta buna “ – si mesele se umplura de mancare si… Wait a minute. Nu s’a intamplat asa. Abia acum o observ pe tipa ciudata (bruneta inalta ochi negri 92-59-94) de langa masa profesorilor. Pare de 16 ani si e noua; sunt sigura, caci ii stiu pe toti de pe’aici. “Ea este Cindy Cad’Orphis, fiica actualului Ministru al Magiei,” zise Dumbledore. ”Va fii oaspetele nostru timp de o luna. Sa ii uram bun venit si…” Pierzandu’mi subit interesul, am inceput sa fantazez pe tema “ cum o sa dau eu peste George Clooney pe strada “. Ce as purta…cum as fi imbracata adica. Ceva dulce si… M’am trezit la timp sa il aud pe director punand’o scurt la curent pe Candy aia cu treburile pe la Hogwarts. “Stiiu dejaa,” spuse tipa ranjind. “Si vreau sa stau la… masa aia? “ spuse ea, aratand aparent indiferenta, dupa o aparenta pauza de gandire, spre o aparenta masa la care doar aparent se uitase inainte incontinuu (ok, incetez). Mai exact Slytherin, si parea interesata anume de coltul in care erau Draco Malfoy si tampii aia doi. “Imi cer scuze,” raspunse Dumbledore diplomat. “Ti’am pregatit deja un loc la masa Astropufilor.” GO GO DUMBLY !!! Am urmarit satisfacuta (habar n’am de ce am asa o parere proasta despre tipa asta inca de la inceput) cum Candy se dezumfla, dar nu comenteaza. Nu poa’ sa fie atat de proasta. “Acum, pofta buna!” spuse Dumbledore voios. *^* “Buna, Cindy,” i’am zis lui Candy a doua zi, dupa prima ora comuna a caselor Griff & Huffl’ pe ziua aceea. “Spune’mi Candy,” ranji ea. Aha!! De acum ii spun Cindy. “Eu sunt Ginny. Si, Cindy, ai ora cu…” “Candy,” ma intrerupse ea brusc. “Slytherin.” Entuziasmata, mi’am notat bine in minte. Incepu sa ma bombardeze nu intrebari despre Malfoy; okay, entuziasmata e putin spus – epuizanta, enervanta, pitigaiata; asa e mai bine. Si probabil nu stie delooc sa flirteze, daca e atat de evident incat ar putea sa isi tatueze pe fata “ DRACO MALFOY “. Sau “ ORICINE MA BAGA IN SEAMA “. Sau “ PROASTA LA ORIZONT “. Aaa, deasemenea habar n’are sa se imbrace, ca tot veni vorba – decolteu adanc + abdomen & picioare la vedere?? IN ACELASI TIMP?? Si LA SCOALA?? Te rog. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|