Fantana Antica
11 Dec 2009, 22:03
Skynet hotari sa iasa la o plimbare in noaptea aceea. Maine era liber de la Minister si nu avea ceva special de facut. Asa ca decise sa se duca la Hogwarts pentru a-si aminti de vremurile cand era si el elev. Nu putea sa intre in castel, dar putea vizita Padurea Interzisa. Spera sa poata intalni pe vreun centaur cu care se imprietenise de cand era elev. Firenze chiar i-a fost profesor. In timp ce se plimba cu bagare de seama prin Padure, auzi un tropot de copite si niste voci masculine care pareau a vraji pe cineva.
Skynet isi scoase bagheta si vazu o scena teribila: doi barbati se luptau cu o fata ce parea a fi eleva la Hogwarts, iar un centaur tocmai ii veni in ajutor fetei.
Pentru ca s-a creat o diversiune, Skynet isi indrepta bagheta spre unul dintre barbati si rosti:
- Expelliarmus !
Vrajitorului ii zbura bagheta din mana, acesta fiind surprins de vraja aparuta din senin. In cele din urma, acesta o rupse la fuga. In timpul acesta, Skynet il ochi si pe celalat vrajitor si spuse :
- Stupefy !
Apoi se duse la fata si o ajuta sa se ridice.
- Buna. Eu sunt Skynet.
- Multumesc de ajutor, Skynet, eu sunt Daria.
- Incantat, Daria. Dar ce cauti la ora asta in Padurea Interzisa? Nu stii ca este periculos? intreba el razand.
- Da, sigur ca stiu......dar n-am mai putut sta in camera....pur si simplu.
Se uitara amandoi la barbatul impietrit cu o oarecare teama.
- Ce-o sa facem cu el?
- Nu-ti fa griji. Eu sint un Auror care lucrez la Minister. Voi avea eu grija de el. Il voi duce chiar acum la Azkaban. Aa! Salut Ronan! Nu te-am recunoscut...
In tot acest timp centaurul i-a ascultat uitandu-se la stele.
- Buna Skynet, nu te-am mai vazut de mult. Ce te aduce pe aici?
- Am vrut sa fac o mica plimbare, Ronan, atata tot.
Skynet propuse sa plece impreuna din Padurea Interzisa, in spatele lui Ronan, dar Daria ii povesti de DNG. Se urcara pe Ronan dupa ce il luara pe DNG din groapa. Baiatul era foarte speriat de toata aceasta scena, asa ca tacu. Skynet il urca si pe omul impietrit pe spatele centaurului.
De obicei centaurii nu fac asemenea favoruri oamenilor, dar Ronan il stia pe Skynet de pe timpul in care acesta a invatat aici si chiar se imprietenise cu el.
Dupa ce iesira din Padure, Skynet isi lua la revedere de la Daria si de la DNG, care se indreptau spre castel si ii stranse mana lui Ronan, care disparu in Padurea Interzisa.
Apoi il lua pe barbatul impietrit, ducandu-l la casa sa din Hogsmeade, hotarand sa-l duca maine la Azkaban.

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Fantana Antica - by Daria Dumbledore - 07 Dec 2009, 16:34
Re: Fantana Antica - by Welow DNG - 07 Dec 2009, 18:37
Re: Fantana Antica - by Daria Dumbledore - 07 Dec 2009, 19:48
Re: Fantana Antica - by Welow DNG - 07 Dec 2009, 20:04