The last kiss....
|
13 Dec 2009, 14:40
|||
|
|||
The last kiss……
Cap I ![]() Am trecut in anul V la Hogwarts.E cam naspa pentru ca o sa-mi fie din ce in ce mai greu mai ales ca anul viitor se dau examenele.Of,ce an groaznic voi avea,numai cand ma gandesc mi se face rau. * Eram in ora de Potiuni.Plesneala era la „catedra” lui holbandu-se la toti elevii.Eu incercam din rasputeri sa fac o potiune de dragoste dar oricat ma straduiam nu reuseam.Am oftat.Stateam langa cel mai popular baiat din scoala,sau cel putin de la Astropufi,Cedric Diggory.Nu stiu cum pana acum nu avea nici o prietena.Fetele mureau dupa el,dar baiatul nu le baga in seama,ma gandesc ca probabil o fi avut vreon motiv. Am intors capul spre el ca sa vad daca se descurca,iar el facut la fel.Cedric imi zambi. -Lasa-ma sa te ajut putin,zise el luandu-mi din mana o sticluta mica cu ceva verde si mirositor in ea. Inca zambea,si,recunosc,avea un zambet fermecator.Ma holbam la el cum transforma potiunea mea esuata in potiunea dragostei.Prea multe despre acea potiune nu stiam.Citisem mai de mult doar ca daca o miroseai simteai „aroma” sau mirosul celui de care iti place si care e sortit sa fie cu tine,sau ceva de genul asta.Oricum nu ma pricepeam prea bine la potiuni,deci…. -Am terminat. -A…multumesc…de,ajutor. -Cu placere.Deci,ce faci in seara asta? -Pai…banuiesc ca sunt libera.De ce? -Ma gandeam daca…nu vrei sa iesim impreuna la o plimbare pe domeniul Castelului. Am auzit eu bine ce cred ca a spus?Sau poate trebuie sa-mi fac o vraja ca sa vad daca am probleme cu auzul.M-a invitat la o „intalnire”? Practic,da…Nu fi prostuta Sasha…accepta,accepta,haide,ACCEPTA ODATA! -A….pai…nu pot. Ce tampita pot fi uneori. -A,pai,ok.Poate altadata. -D-da…alta…data. Am inghitit in sec si m-am uitat prin jur.Toate fetele se uitau la noi.Probabil au auzit ce a spus Cedric.Era o liniste mormantala,apoi toti incepura sa chicoteasca iar unii sa barfeasca.Am intors incet capul pentru ca aveam senzatia ca cineva era in spatele meu.Si nu gresisem.Plesneala era cu mainile incrucisate la piept mai mai sa ma omoare. -DOMNULE CEDRIC,DE CE O AJUTAI MAI INAINTE PE DOMNISOARA LA POTIUNE? -Pai…vedeti… -LINISTE!NU TI-AM DAT VOIE SA VRBESTI!SUNTETI AMANDOI PEDEPSITI SA FACETI O SAPTAMANA CURAT IN SALA TROFEELOR INCEPAND DE AZI DUPA ORE! Se parea ca pana la urma,aveam o intalnire cu el….practic… OOC:Sper sa va placa ![]() ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
The last kiss.... - by Rachel von Precieux - 13 Dec 2009, 14:40
Re: The last kiss.... - by Bella Emily Rose - 13 Dec 2009, 15:12
Re: The last kiss.... - by Debora Dragomir - 13 Dec 2009, 15:40
Re: The last kiss.... - by Rachel von Precieux - 13 Dec 2009, 20:08
Re: The last kiss.... - by Kasumi Mikoto - 05 Feb 2010, 21:33
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |