The last kiss....
13 Dec 2009, 20:08
Multumesc.
Ma bucur ca va place [img]/users/2212/45/60/95/smiles/75091.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/891588.gif[/img]
Si...nu prea am idee cate capitole are...sa vad de idei imi mai vin in minte [img]/users/2212/45/60/95/smiles/83214.gif[/img]

Si dupaia iti spun [img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img]

Edit:
[b]Cap IIToungeedeapsa "placuta"

Era seara.Am terminat toate orele de astazi,acum mai trebuia sa-mi savarsesc pedeapsa.Eram destul de nerabdatoare totusi.Nu stiu de ce.Dar mi se parea ca eram si bucuroasa pe deasupra.Si mai era....un sentiment ciudat.Ceva de genul a niste fluturasi in stomac.Ce putea sa insemne asta?
Am ajuns in fata Salii Trofeelor si am deschis usa.Cedric era deja acolo cu o camasa cu manici suflicate pana la cot pentru a nu se murdari si cu un trofeu mare in mana.
-Buna...ai..venit mai devreme.
-Da....vroiam sa te ajut sa scapi mai repede.
Iar imi zambi ispititor de dulce.I-am intors si eu zambetul. Trebuia sa fiu politicoasa,sau poate era alt motiv.Fluturasii din stomac tot mai erau acolo,si inca isi "faceau" treaba si mai bine.
Mi-am suflicat si eu manicile de la bluza mea roz din bumbac si am luat un burete din galeatacu apa si am inceput sa lustruiesc si eu un trofeu.
In tot acest timp,am discutat despre tot felul de lucruri care ne veneau in minte.Imi era foarte usor sa discut cu el.Parca imi era ceva de genul unui frate mai mare decat mine.Numai,ca nu puteam sa-l vad ca pe un frate....
-Huh....mai avem un dulap,am zis eu extenuata.
-Stai si mai odihneste-te daca esti obosita.Pot continua eu daca vrei.
De ce e asa de dragut cu mine?Niciodata nu l-am vazut sa fi vorbit asa sau sa se fi comportat vreodata cu vreo fata asa cum o face cu mine.
O doamne.Cat de proasta poate fi o fata???E...in orice caz,nu in aceeasi limita ca a mea!
E o posibilitatea....sa.....sa.....ok,sa se fi indragostit de mine???
-Ah....nu,multumesc.Dar o sa ma descurc.

Cand sa iau alt trofeu in mana,Peeves trecu prin dulap si ma impinse jos.Si,surprinzator,daca nu ma prinse Cedric cadeam direct in galeata cu apa.Iar el se putea amuza de mine.Dar nu a facut-o.Oare putea fi adevarat?Oare chiar era indragostit de mine?
Ei bine,acum ma aflat in bratele lui.Avea un miros specific...chiar daca nu se dadea cu parfum.Cel pe care il simteam tot timpul.Cea de scortisoara,levantica si....mai era....ceva.....si crin.Floarea mea preferata!El...el....nu se poate!Cedric Diggory era sortit sa fie cu...c-cu mine!
Cedric se apleca putin peste mine iar apoi i-am simtit gustul dulce-amarui al buzelor lui fine.
Deci,el era baiatul care trebuia sa fie cu mine????
Daca Plesneala ne vedea acum cred ca ne omora.
Acum,am deschis ochii si m-am uitat la el.Inca mai era in bratele lui......

[/b]

~Rachel~

[Image: collec11.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
The last kiss.... - by Rachel von Precieux - 13 Dec 2009, 14:40
Re: The last kiss.... - by Bella Emily Rose - 13 Dec 2009, 15:12
Re: The last kiss.... - by Debora Dragomir - 13 Dec 2009, 15:40
Re: The last kiss.... - by Rachel von Precieux - 13 Dec 2009, 20:08
Re: The last kiss.... - by Kasumi Mikoto - 05 Feb 2010, 21:33

Possibly Related Threads…