Just words...
|
17 Dec 2009, 05:09
|||
|
|||
17 Decembire 2009
O zi de tot rahatul....bine niki macar nu a inceput e abia ora 2 a.m dar presimt ca va fi ceva prost! infine tot ce pot sa fac la ora asta cand insomnia mea e mai prezena ca oricand...nu pot sa fac decat sa imi pun catntecul preferat Puya-Domnisoara din timisoara (yeeeeee) Din Timisoara, e domnisoara ce danseaza toata seara, Din Timisoara, e din Timisoara, e domnisoara ce danseaza toata seara, Din Timisoara. As vrea sa-ti spun ca tu, mi-ai rapit sufletu, Hai nu zi nu zi nu, hai nu zi nu zi nu. Stiu ca tu stii ce poti, vrei sa ii faci pe toti; Asa cum stii doar tu, Hai nu zi nu zi nu.(nuu) (yee, yeeeau yeaaau yeeaaa..) As vrea sa-ti spun ca tu, mi-ai rapit sufletu Hai nu zi nu zi nu, hai nu zi nu zi nu Stiu ca tu stii ce poti, vrei sa ii faci pe toti Asa cum stii doar tu, Hai nu zi nu zi nu.(nuu) (yee, yeeeau yeaaau yeeaaa..) Din Timisoara, e domnisoara ce danseaza toata seara, Din Timisoara, e din Timisoara, e domnisoara ce danseaza toata seara, Din Timisoara. Mama ce buna e! Danseaza de rupe! Fund are, are silicoane Ma uit la ea si zic, O DOAMNE! Da-mi ceva banisori in plusss..! Ca ea nu merge-n busss..! Asta n-are nevoie, de pustani. Are nevoie, de armasari cu bani. Are clasa, ce parfum lasa, Toti, vad, ca o divinizeaza; Ce face, stii ca face bine; Se-mbraca bine, bine, bine Ai vrea s-o ai mereu cu tine, Stii bine ca prea mult nu tine, E pustoaica rau, e greu. Vrei s-o faci de casa, ai heu !! Din Timisoara, e domnisoara ce danseaza toata seara, Din Timisoara, e din Timisoara, e domnisoara ce danseaza toata seara, Din Timisoara. Din Timisoara, e domnisoara ce danseaza toata seara, Din Timisoara, e din Timisoara, e domnisoara ce danseaza toata seara, Din Timisoara. Din Timisoara, e domnisoara ce danseaza toata seara, Din Timisoara, e din Timisoara, e, e ,e din Timïsoaraaaaaaaaaaaaaaaaaa (nuu) (yee, yeeeau yeaaau yeaaa yeaaa yea) foarte tare.....deci insomnia produce aberatii sfatul medicului:Imncercati nste somnifere ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Roses, memories and words <3 | Rosalie Vivienne Alden | 18 | 4,685 |
30 Nov 2011, 18:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 6,176 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |