Scrisoarea catre parinti
19 Dec 2009, 21:23
Dragi parinti,
Am ajuns cu bine la Hogwarts.Nu-mi vine sa cred cat de minunate sunt lucrurile aici,de fiecare data cand ma uit in jur mi se pare ca visez.Lumanari aprinse plutesc pur si simplu pe langa tavanul instelat din Marea Sala.Scarile din scoala se misca exact cand sunt in fata lor,exact cand ma duc spre salile de clasa(am ramas la fel de ghinionista ca intotdeauna ).Fantome infricosetoare plutesc pe langa tablourile cu personaje ce se misca,vorbesc,dar mai ales te cicalesc cand incerci sa legi o conversatie cu ele.
Nu stii cate emotii am avut cand mi s-a pus Jobenul Magic pe cap.Nu as fi crezut niciodata ca o sa nimeresc la Cercetasi,mereu m-am asteptat sa cad la Ochi-de-soim,la fel ca toti din familie.Si totusi m-am simtit mandra de mine,mandra in momentul in care masa Cercetasilor a izbucnit in aplauze.
De Craciun,nu cred ca voi veni acasa,sper ca nu va suparati.E mult prea magic castelul,ma atrage mult prea mult.

Cu drag,
Desiree

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Scrisoarea catre parinti - by Husagi Kime - 05 Aug 2009, 21:27
Re: Scrisoarea catre parinti - by Rose Grave - 03 Sep 2009, 17:17
Re: Scrisoarea catre parinti - by Alice Cullen - 20 Sep 2009, 22:40
Re: Scrisoarea catre parinti - by Welow DNG - 06 Dec 2009, 13:09
Re: Scrisoarea catre parinti - by Desiree Rose Goth - 19 Dec 2009, 21:23
Re: Scrisoarea catre parinti - by Winky - 08 Jan 2010, 22:39
Re: Scrisoarea catre parinti - by Bell Evans - 10 May 2010, 14:44