Lumina lunii
22 Dec 2009, 19:56
Inima ii batea din ce in ce mai tare cu fiecare pas ce-l facea pe treptele de piatra.Era o noapte obisnuita de toamna,dar ceva special parea sa pluteasca in aer.Desiree isi lumina drumul cu o miscare tremuratoare de bagheta,sperand sa nu-i intalneasca pe Filch si pe pisica lui afurisita.Deja s-a pus rau cu ei,cand a intrat prima data in castel si a murdarit din greseala podeaua cu noroi.
Dar era o noapte speciala.Abia astepta sa ajunga la destinatia ei,acea usa de stejar ce pazea camera luminata de razele lunii.Oglinda lui Erised.....avea un nume special.
Inspira adanc de usurare cand ajunse in fata incaperii.Si-a aruncat privirea pe ceasul ei:era doar 1:43.Avea timp sa priveasca cum razele lunii se rasfrangeau pe oglinda fermecata.
Impinse delicat usa,cu o miscare inceata,intentionata;vroia sa savureze acel moment.
Bucuria victoriei puse stapanire pe ea.Oglinda trona in mijlocul camerei,ca o regina.Desiree se apropia de ea cu pasi mici,incercand sa se convinga ca nu viseaza.Auzise intradevar de oglinda,dar nu crezuse cu adevarat ca exista.....venise acolo sa se asigure....
Niste pasi i-au intrerupt sirul gandurilor.

OOC:As vrea sa spun eu ce vede Desiree in oglinda...please

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Lumina lunii - by Desiree Rose Goth - 22 Dec 2009, 19:56
Re: Lumina lunii - by Briana Brighton - 22 Dec 2009, 22:31
Re: Lumina lunii - by Desiree Rose Goth - 23 Dec 2009, 15:22
Re: Lumina lunii - by Briana Brighton - 25 Dec 2009, 22:29
Re: Lumina lunii - by Isabella River - 02 Jan 2010, 00:35
Re: Lumina lunii - by Remus Kedavra - 02 Jan 2010, 18:02

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post