Lumina lunii
|
23 Dec 2009, 15:22
|||
|
|||
Desiree incerca sa se calmeze si spuse prietenoasa:
"-Imi pare bine sa te cunosc.Din ce casa faci parte?" "-Cercetasi",spuse Mary mandra. "-Si eu la fel E ceva obisnuit sa veniti noaptea tocmai in camera aceasta,sa va uitati in oglinda?Din cate am auzit,ea arata cea mai arzatoare dorinta a celui ce se uita." "-Da,si eu am venit sa vad....ce-mi doresc",spuse Mary."Credeam ca nu voi intalni pe nimeni.Uita-te tu prima,cred ca esti mai curioasa." Pasii lui Desiree rasunau in camera in timp ce ea pasea spre oglinda fermecata.Fata si-a facut drum prin intuneric pana in centrul incaperii.Timp de o clipa,si-a vazut chipul reflectandu-se in oglinda,dar apoi aparu un baiat necunoscut,ce zambea la ea.Avea parul negru si ochii verzi stralucitori.Desiree se uita uimita in oglinda. "-Cine e?"intreba Mary curioasa. "-Eu....nu-l cunosc.Nu l-am vazut niciodata",spuse Desiree dezamagita. "-Deloc?" "-Nu.Hai,uita-te si tu." Mary se apropie incet de oglnda.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lumina lunii - by Desiree Rose Goth - 22 Dec 2009, 19:56
Re: Lumina lunii - by Briana Brighton - 22 Dec 2009, 22:31
Re: Lumina lunii - by Desiree Rose Goth - 23 Dec 2009, 15:22
Re: Lumina lunii - by Briana Brighton - 25 Dec 2009, 22:29
Re: Lumina lunii - by Isabella River - 02 Jan 2010, 00:35
Re: Lumina lunii - by Remus Kedavra - 02 Jan 2010, 18:02
|