Apple
|
24 Dec 2009, 14:35
|||
|
|||
N-am niciun produs de la ei insa cunosc destui care detin.. plus ca am citit destule despre ele.
In materie de Ipoduri sunt clar cei mai buni de pe piata nu ace sa zic Eu am un E-Boda de 4 gb.. e misto dar tine in jur de 5-6 ore bateria daca e dat volumul la maxim.. si eu asa ascult muzica tot timpul. La telefoane.. pai din totdeauna mi-am dorit un Iphone Jur deci e super genial telefonul ala.. Am un coleg in clasa care are si-mi vine sa-l strang de gat cand il vad ![]() Si ca vorbeam tu de imac-uri =))))))))))) deci mi-am adus aminte de o chestie super tare de pe meh.ro, cu ce poate sa faca un Imac de ultima generatie, si un Commodore 64 de acum 20987492834 de ani. Imacul nu avea bifat nimic, si Commodore doar o chestie.. Cat am ras.. Commodore sa fie mai bun ca Imac Si mai erau comparatii intre PC si iMac... o chestie, cand ti se strica webcamul tre sa te duci al service cu tot iMacul, la PC dai jos webu si gata ![]() Ca o concluzie generala, da, Apple au produse nu doar ok, ci foarte foarte ok, calitate foarte buna... PRET PE MASURA ! Stii mi se pare ciudat cum astia fac produse asa bune si sunt americani.. de obicei nemtii sunt cei mai tari in toate |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Apple - by Anna McNair - 28 Nov 2009, 22:22
Re: Apple - by Raizen Isildur - 24 Dec 2009, 14:35
Re: Apple - by Ada McNair - 05 Feb 2010, 12:22
Re: Apple - by Kennya Allen - 05 Feb 2010, 15:00
Re: Apple - by Anna McNair - 05 Feb 2010, 21:56
|