Lumina lunii
02 Jan 2010, 18:02
Remus isi lasa picioarele sa mearga unde vor pentru a descoperi cat mai mult din castel. El descoperi o camera mare, usa era intredeschisa. Pasi incet si vazu trei siluete in acea camera in fata unei oglinde pe care nu o mai vazuse pana atunci. Mergand incet spre oglinda o raza cazu pe ochii lui verzi facandu-i sa straluceasca pentru putin timp. Fetele au tresarit uitandu-se spre usa. Ajungand langa oglinda descoperi trei cercetase putin speriate printre care era si Isabella pe care o cunoscuse la ora de Farmece dar cu celelalte fete nu facuse cunostinta.
"Buna. Scuzati-ma ca v-am speriat. Eu sunt Remus." zise el calm uitanduse spre Isabella salutand-o cu o scurta miscare din cap.
"Buna, eu sunt Desiree"
"Si eu sunt Mary"
"Incantat de cunostinta."
"Si noi" spuse cele doua fete in acelasi timp.
Remus se uita putin la oglinda si vazu niste inscriptii ciudate pe marginea ei. Curios, el le intreba pe fete ce-i cu oglinda.

"Oglinda.. Are ceva special?"
"Da. Este oglinda lui Erised. Ea arata ce iti doresti cel mai mult" spuse Desiree usor plictisita si in aceeasi masura mirata.
Se uita putin spre oglinda dupa care se intoarse spre fete.
"Prefer sa ramana secret. Cel putin deocamdata."
Fetele pareau destul de curioase dar el prefera sa pastreze secret ce vazuse in oglinda.
El se uita usor spre geamurile atinse usor de lumina zilei dupa care isi intoarse privirea spre fete asteptand ca ele sa deschida un subiect de vorba.

[Image: sigux.png]

[scroll:]"不恨的球員,仇恨的遊戲。" "我小時候我從來沒有想離開法庭。我的夢想是成為一名職業。"[/scroll]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Lumina lunii - by Desiree Rose Goth - 22 Dec 2009, 19:56
Re: Lumina lunii - by Briana Brighton - 22 Dec 2009, 22:31
Re: Lumina lunii - by Desiree Rose Goth - 23 Dec 2009, 15:22
Re: Lumina lunii - by Briana Brighton - 25 Dec 2009, 22:29
Re: Lumina lunii - by Isabella River - 02 Jan 2010, 00:35
Re: Lumina lunii - by Remus Kedavra - 02 Jan 2010, 18:02

Possibly Related Threads…