O usa gresita,dar satisfacatoare
|
07 Jan 2010, 22:30
|||
|
|||
Si s-ar mai fi certat June cu Myrtle daca nu o salva Shayera intervenind cu o intrebare cam prosteasca:
"Dar pe fratimiu il vrei?" "HM?Cine e fratimiu...asta?"intreba Plangacioasa ridicandu-si nasul in sus. "Pardon?!Adica...e fratele meu...a fost Viperin,pe Federick Holl,il stii?"Spuse Cercetasa punandu-se pe un WC ca sa se mai odihneasca. "Huh...esti sora acelui...acelui...HM!"Izbucnii Myrtle in plas. Shayera facut o faza gen "O.O" si iti dadu o palma peste fata.Myrtle era o soprana!!! "Dar ce ti-a facut?"Intreba Shayera putin cam exasperata. "Hih...Fodrick ala!"Tipa din nou fantoma. "Il cheama Federick!Si numai eu am voie sa ii zic Fedrick!Dar in nici un caz Fodrick!"Izbucnii si Shayera ridicandu-se de pe WC. "A aruncat cu...cu apa in mine!!!!!"Incepu fantoma din nou sa planga. 'Stii...ma bucur ca nu a aruncat cu gheata in ea...cred ca spargea geamurile,daca nu sunt deja crapate'Isi spuse Cercetasa in gand uitandu-se la colega sa de casa. Hey!Ce prieten avea June atat de...aproapiat ca sa fie....? Inca un mister de rezolvat pentru bretonoasa noastra.Deja se pregatea sa isi ia lupa,si sa fie cu ochii in patru.Desii era mai usor sa o intrebe pe June cine era misteriosul baiat. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O usa gresita,dar satisfacatoare - by Shayera Holl - 07 Aug 2009, 15:22
Re: O usa gresita,dar satisfacatoare - by Jenny Spring - 07 Jan 2010, 22:06
Re: O usa gresita,dar satisfacatoare - by Shayera Holl - 07 Jan 2010, 22:30
Re: O usa gresita,dar satisfacatoare - by Jenny Spring - 08 Jan 2010, 21:18
Re: O usa gresita,dar satisfacatoare - by Shayera Holl - 09 Jan 2010, 00:35
Re: O usa gresita,dar satisfacatoare - by Jenny Spring - 13 Jan 2010, 12:57
|