Sentimente pe hartie
|
08 Jan 2010, 16:12
|||
|
|||
Deci inainte...de la un timp ca chinuie si pe ine talentul :-s nu stiu ce am dat incep sa scriu pe la 1 noaptea Ma rog...asta e de aseara,deci e frageda si proaspata Pe celelalte nu le mai scriu
![]() O lacrimã fierbinte,din inimã topitã, Te invitã sã stai cu mine,sã stai sã visezi, Iar inima mea cea micã,inimã frântã. Te roagã în cele din urmã,sã te depãrtezi. Nu vreau sã trãieºti deloc ca mine, În lacrimi ºi în vise reci, Chiar nu vreau!Sã mã aline, Inima ta,ºi-apoi sã pleci! Nu vreau sã mai plâng ºi sã fiu în suferinþã! Nu vreau dorinþe de neîndeplinit! Vreau sã gasesc ºi eu o uºurinþã, De a zâmbii cu chipul mult umbrit. Vreau sã distrug,tot ce-mi stã în cale. Tot care îndrãzneºte,sã stea in faþa mea, Dar oare ale mele rivale... Sunt suferinþa si tristeþea? Am zeci,sute,mii de sfaturi, Care vor sã stau mai liniºtitã, Dar oare chiar nu am ºi eu drepturi? Sã trãiesc o viaþã diferitã? Ba da,ºtiu cã le am,ºi le voi avea, Vreau sã încep din nou sã trãiesc, Cu toate cã viaþa mã mai otrãvea. Eu vreau sã zâmbesc,ºi sã iubesc! Dar stai!Þi-am zis sã pleci, Acum totul s-a schimbat, Nu mai am acele gânduri reci. Care an de an,m-au îmbãtat. Vreau sã stai aici cu mine, Vreau sã fim numai noi doi, Asta nu doar pânã mine! Ci toatã viaþa,amândoi! Sã zâmbim ºi împreunã, Sã zâmbim ºi despãrþiþi, Sã ne ducem pân' la lunã. ªi sã fim ceea ce suntem. Mai ales,cei doi iubiti! Si e cam lunga,ce e drept...:-s PS:Am io ceva cu versurile melancolice...numai deastea scriu,desii cand compuneam,rameam in hohote.Mna... ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|