1. Invatamantul Incuiatilor
08 Jan 2010, 23:18
Am intrat in clasa, unde erau prezenti toti elevii. De aceasta data, am constatat ca eu eram cea care intarziase.
- Buna-ziua! Si va rog sa ma scuzati ca am intarziat. Ca sa nu mai pierdem vremea, as dori sa trecem cat mai repede la lectia urmatoare.
Am rotit bagheta in aer, iar pe tabla aparu titlul noii lectii.
- Bun, deci cu totii stim ca Incuiatii nu au aceleasi scoli ca vrajitorii si nu au aceleasi materii. Cum ei nu folosesc magia, cauta un raspuns logic pentru toate fenomenele ce li se intampla sau ce pur si simplu, se intampla. Acum.. sa incepem...

INVATAMANTUL INCUIATILOR

1. Materiile Incuiatilor

- Limba si Literatura Romana
- Matematica
- Biologia
- Geografia
- Desen
- Religia
- Tehnologia
- Muzica
- Chimia
- Fizica
- Limbi straine ( Engleza, Franceza, Germana )
- Istoria
- Informatica
- Educatie Civica
- Educatie Fizica

2. Noi, vrajitorii, facem doar sapte ani de scoala, incepand de la 10-11 ani. Insa Copii Incuiati, incep scoala de la 6-7-8 ani, incepand cu primale patru clase. Clasele primare:
- Clasa I
- Clasa a II-a
- Clasa a III-a
- Clasa a IV-a
Apoi, continua cu inca patru clase. Clasele Gimnaziale:
- Clasa a V-a
- Clasa a VI-a
- Clasa a VII-a
- Clasa a VIII-a
Aceste opt clase, se fac in scoala generala de catre ( in mare parte ) toti copii Incuiati.
Dupa ce termina scoala generala, ei urmeaza sa mearga la un Liceu de specialitate unde vor face inca patru clase:
- Clasa a IX-a
- Clasa a X-a
- Clasa a XI-a
- Clasa a XII-a
O data ce au terminat si scoala generala si liceul, ei pot alege intre a merge in continuare la facultate, sau sa se angajeze undeva.

3. Profesorii acorda note de la 1 la 10, exact ca si profesorii vrajitori.

4. Copii Incuiati isi aduc zilnic (in zilele de scoala) manualul, caietele, penarele in care au pixuri etc. pentru fiecare materie. Iata, aceasta fiind o alta diferenta intre Incuiati si vrajitori. Ei scriu pe caiete cu pixuri sau stilouri, vrajitorii, insa, cu penele pe pergament.

- Deci, cam asta ar fi lectia de astazi, sunt intrebari?
M-am asezat la catedra si am asteptat intrebarile elevilor..

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
1. Invatamantul Incuiatilor - by Isabella River - 08 Jan 2010, 23:18

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Studiul Incuiatilor - Formular de inscriere Robert Eric Smith 36 6,421 11 Dec 2011, 11:27
Last Post: Cresseda E d'Guillaume
  Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor Robert Eric Smith 50 9,856 13 Sep 2011, 14:43
Last Post: Robert Eric Smith
  Studiul Incuiatilor - Reguli Robert Eric Smith 0 1,149 18 Jul 2011, 17:22
  Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor Robert Eric Smith 38 5,774 18 Jul 2011, 13:08
  Studiul Incuiatilor - Elevii inscrisi Robert Eric Smith 0 1,193 15 Jul 2011, 21:27
  ~ Formular Inscriere Studiul Incuiatilor ~ Ashlyn Meester 60 9,515 28 May 2011, 22:04
Last Post: Fleur Delacour
  Premii pentru elevi activi [Studiul Incuiatilor ] Ashlyn Meester 0 1,218 09 Oct 2010, 15:40
Last Post: Ashlyn Meester
  5. Transportul Incuiatilor Isabella River 6 2,118 05 Sep 2010, 12:33
Last Post: Rose Evans
  4. Nivelul de trai al Incuiatilor Isabella River 16 4,105 17 Mar 2010, 12:45
Last Post: Isabella River
  2. Divertismentul Incuiatilor Isabella River 18 3,624 12 Mar 2010, 22:35
Last Post: Isabella River