Trofeul trandafirului negru
|
13 Jan 2010, 13:46
|||
|
|||
"Nu chiar....uneori e simpatic" zise June
"Foooarte simpatic,n-am ce zice" o ironiza Anny. "Am zis UNEORI" "Fetelor, hai sa nu ne mai certam si sa vedem ce s-a intamplat." le intrerupse Janella. "Deci, cucoana aia a zis ca avem voie sa modificam timpul,sau cum? intreba June" "N-am priceput sigur....zicea ceva de povestea ei, de Cartea celui de-al Doilea Univers, inccerca Janella sa-si aminteasca." "Hm....o am aici..."scormoni June intr-o gentuta mica cu bretea lunga care se pune dupa gat. "Aaa..June scuze ca te intrerup.....dar nu-i cam mica gentuta pentru o carte care am senzatia ca e mare?" intreba Janella. "E mare cartea si mica geanta dar gentii i-am aplicat 1 vraja. Una e pentru a incapea absolut orice vreau si cat vreau fara sa isi modifice forma(asta mai demult candam cumparat-o de pe Aleea Diagon) si de pe Aleea Diagon ii aplicasera aia nu stiu ce si au facut-o sa stea lipita de corpul meu daca vreau eu. Asa nu am cum sao pierd! Plus ca isi modifica culorea in functie de imbracaminte...tot eu am aplicat vraja. ![]() "Aha...m-am prins, zise Anny, acum ne dai cartea?" "Poftim" intinse June o carte grosuta, cu coperta de piele pe care scria cu aur "Cartea celui de-al Doilea Univers". "O am din biblioteca, dar nu diin sectorul Interzis. Era in Sectorul care avem voie." "Hmm.....probabil nu a depistat nimic malefic bibliotecara" presupuse Anny. "Probabil" afirma June. Janella deschise cartea. OCC: Continua tu Jann. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Trofeul trandafirului negru - by Katya Sokorov - 11 Jan 2010, 19:15
Re: Trofeul trandafirului negru - by Charlotte Ambrosine - 11 Jan 2010, 20:08
Re: Trofeul trandafirului negru - by Katya Sokorov - 12 Jan 2010, 21:30
Re: Trofeul trandafirului negru - by Jenny Spring - 13 Jan 2010, 13:46
Re: Trofeul trandafirului negru - by Katya Sokorov - 13 Jan 2010, 18:33
|
Possibly Related Threads… | |||||