Go to school!
|
17 Jan 2010, 21:57
|||
|
|||
"OK, ok..." zise Jan desprinzandu-si cartonasele.
"Hai sa vedem." zise Neo in timp ce mergea in frunte. "Neo, stai in spatele nostru. Noi suntem destul de mari incat stim destull de multe blesteme si nu ne temem sa omoram pe cineva in caz de nevoie. Un Avada Kedavra putem face. De fapt, eu deja am omorat un criminal. M-am intalnit cu el pe strada, avea o bagheta ciudata in mana. L-am recunoscut dupa par. I-am aruncat un Avada mortal si nici nu a realizat ca eram in spatele lui." spuse Janella cu bagheta in buzunar. "Scoate bagheta!" spuse Neo nesigura. Nu mai era rebela Neo de care vorbea June, acum era mai precauta. Janella scoase repede bagheta si o atinti in fata. Inainta rapid si dadu de cineva. "Cine esti? Zi sau... sau... te impietresc!" June, dar Janella completa pe un ton amenintator: "Adica te omoram!" Atunci se aprinsera luminile. "Domnule profesor Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore!" spuse Jan usor mirata intregul nume al domnului profesor. "Da, sunt eu, ticnitul de mine!"rase domnul profesor si continua: "Insa as dori sa va felicit ca va interesati si nu lasati garda jos... insa totusi, niste fetite care sa foloseasca blestemul fatal..." incepu domnul profesor, dar fu intrerupt. "Am mai omorat o data pe cineva.. era un criminal vrajitor.. nu prea experimentat, insa se auzise de el. L-am vazut din spate si am reactionat automat, de frica. Am reactionat din frica, iar domnul Ministru m-a lasat sa plec. A zis sa nu se mai repete, insa daca e ceva periculos,, suntem toti autorizati, nu?" ranji Janella. "Ooohhh, desigur, domnisoara..." incepu domnul profesor dar Janella zise repede: "Ziceti-mi doar Janella, domnule." "Bine Janella. Cred ca suntem autorizati sa folosim asupra unui om care ne ameninta viata, nu numai a noastra si a celorlalti. Dar cum de nu a aparut in ziar? Zicea ca Fudge a fost responsabil de asta." "Pai cum ar fi sa se afle ca o fetita de unsprezece ani omoara un criminal vrajitor pe la spate si scapa fara nicio zgarietura? Nu, trebuiau sa dea in spectacol un vrajitor pricept, nu o mica vrajitoare din anul II, atunci era vacanta de Craciun si eram acasa." "Da, ave.." incepu politicosul director apoi se corecta: "Da, ai dreptate. Ar fi ciudat. Ca si atunci cand au publicat ca Voldemort nu a revenit si de fapt revenise." "Dar, domnule profesor, nu era presupus sa fiti mort?" "Ohh, da, insa vezi tu, vrajitorii foarte puternici - scuzati-mi nemodestia - au posibilitatea sa vina sa-i mai ajute pe oamenii care le-au fost loiali. Dar numai cand sunt in pericol." "Pericol? Ce pericol?" "Uite, vezi tu Ju... Janella?" intreba profesorul nesigur. "Eu eram Janella, scuzati-ne... suntem gemene." zise Janella chicotind putin. "Pericolul era sa va prabusiti in prapastie! Am aflat asta inainte sa ajungeti. Acum se trimit Thestrali sa-i duca pe elevi de aici la castel." "Aha, buna-ziua. Si as vrea sa ii ziceti lui Sirius ca Bellatrix a devenit mai... blanda..." spuse Janella ganditoare, nestiind daca zicea adevarul. "Ah... da!" spuse profesorul si disparu intr-un rotocol de fum dens. "Unde-i profesorul Dumbledore? Albus!" striga conductorul. "Tocmai a plecat." "A plecat? Unde?" "De unde a venit. A plecat inapoi catre cei morti." "Ah... scuzati-ma..."spuse conductorul care nu intelegea nimic. "Ce sa mai facem, June? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Go to school! - by Jenny Spring - 17 Jan 2010, 00:16
Re: Go to school! - by Kasumi Mikoto - 17 Jan 2010, 14:55
Re: Go to school! - by Katya Sokorov - 17 Jan 2010, 17:24
Re: Go to school! - by Kasumi Mikoto - 17 Jan 2010, 17:50
Re: Go to school! - by Katya Sokorov - 17 Jan 2010, 18:57
Re: Go to school! - by Jenny Spring - 17 Jan 2010, 19:33
Re: Go to school! - by Katya Sokorov - 17 Jan 2010, 20:16
Re: Go to school! - by Jenny Spring - 17 Jan 2010, 20:32