|
Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare
|
18 Jan 2010, 00:05
|
|
Ginny Malfoy
|
RP Posts: 471
Casa: Astropufi
Galeoni: 60
|
|
" Felicitari tuturor, " spuse Ginny incantata de realizarile elevilor. Incepu sa se plimbe printre banci. " Frumos, domnisoara Tamashi. Faptul ca te'ai concentrat intai pe intepatura, si apoi pe culoare, face varful extrem de ascutit. Ti'a iesit insa forma perfect neregulata... e ok. Domnisoara Holl, imi place modelul roz cu tantari de pe ac Un ac colorat, da. Domnisoara Sharma, vad ca v'ati concentrat mai mult pe vorbitul cu colegii in loc sa fiti atenta la ora (ooc: exercitiul era bazat mai mult pe modul cum descrieti transfigurarea). Lipseste gaura acului, dar, in principal, este bine. Deasemenea, nu este voie cu mp4 in ora, " adauga ea, incercand sa isi ascunda propriul mp4 in chiloti. " Oricum, merge. Un ac perfect, domnisoara Tristesse, " zise surprinsa, analizand obiectul ascutit, de dimensiuni perfect normale. " Deasemenea, un ac foarte reusit are si domnisoara Mystery. Cred ca nu te'ai concentrat prea intens pe senzatia de intepatura, atenta la aspectul modului de folosire al acului, reiesind prima oara ata in plus... Felicitari domnisoarei Austen pentru intentia crearii unei pernute cu ace. A fost destul de buna, desi e destul de greu pentru inceput, comparativ cu simpla transfigurare a unui chibrit intr'un ac. Bravo, domnisoara Swan - un alt ac foarte frumos realizat... de acord cu posibilul viitor grandios. Imi place descrierea complexa abordata, " i'a spus Janellei, privind acul atent lucrat, pana in cele mai mici detalii. "E ok ca e bine ascutit. Comparativ cu acul domnului Myron, " adauga, destul de tare. "Cam rapid si neingrijit realizat. Se vede ca te concentrai pe subiectul 'animale' cand ai transfigurat batul de chibrit. Domnule von Roco, astazi nu primiti nota... Nu prea am pe ce sa va dau." se abtinu sa mai comenteze. ( brb sa fac matanii la buddha ca in sfarsit am trecut de prima pagina ^ ^ ) "Domnisoara Molyneux, meritati punctaj maxim fie si numai pentru intrarea originala Acul e destul de lung, dar, cum am mai zis, momentan nu stim sa ne concentram prea bine pentru o lungime exacta. Probabil ca forma de semicerc este un fel de trecere de la acul de siguranta la cel normal, aluzie la concentrarea de care am pomenit mai devreme. Oricum, buna treaba. Domnule potter, deasemenea, nici'o nota pe ziua de azi. Cam neascutit acul, domnule Cornea, dar e potrivit la culoare si forma. O transfigurare reusita, domnisoara Ginston... si, domnisoara Popa, nu cred ca a'ti inteles tema lectiei. Vom studia si transformari de acest tip, dar nu acum. Domnisoara (Janella) Ginston, urat mod de a reactiona. Atentie la limbaj, aluzie la regulament. Si, in sfarsit, imi place acul tau, domnisoara Qween," ii zise lui Neolynn. "Arsura e provocata de faptul ca te'ai axat in principal pe ideea de durere, in loc de simpla intepatura, dar in rest e bine."
Se indrepta spre catedra. Observa ca mai ramasesera doar 4 minute din ora, adica exact cat trebuia pentru a da tema. Sfichiui bagheta si pe tabla aparu scris:
Tema
[*] Imaginati'va trei cazuri in care transfigurarea inversa, adica ac -> chibrit, da gres. De ce? (nu sunt necesare explicatii kilometrice. Maxim 1-2 propozitii)
[*] Gasiti o explicatie in urmatoarea situatie: un elev incearca sa transforme un ac argintiu intr'un chibrit cu varful rosu. Pentru acest lucru, se concentreaza pe mirosul de lemn, pe gustul prajit si pe un punctulet rosu pentru culoare. In ultima clipa, el se gandeste la cauciucul unui Ferrari roz, la gustul de inghetata de vanilie si la senzatia de greata si rau la stomac. Ce se intampla cu acul?
[*] (Optional - 10 puncte bonus) Scrieti doua - trei informatii despre cel care a inventat aceasta vraja - dati'i voi un nume (si inventatorului, si vrajii).
Ps: tema se posteaza aici (nu e nevoie de RPG). Si pt Neolynn: Ginny
|
|
Messages In This Thread |
Re: Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2010, 00:05
|
Possibly Related Threads… |
Thread |
Author |
Replies |
Views |
Last Post |
|
Lectia I - Introducere |
Veronique A. Dupont |
31 |
4,669 |