Crystal Heart
|
19 Jan 2010, 00:37
|||
|
|||
bine bine nu pot sa ma abtin va dau urm cap na
Capitolul 3 Noapte alba, Cand am iesit din hotel o limuzina neagra ne astepta..pe noi!!asta era ceva incredibil! In aproximatvi 15 minute eram la club…..inima inceuse sa imi bta cu 100 la ora…imi venea sa ma inghita pamantul numai sa nu intru in clubul ala.Numai ca,cum m-am dat jos idn lmuzina Alex ma prinse de brat ca sa nu fug…de parca ar fi stiut ca asta voiam sa fac. Cand am intrat toti vorbeau itre ei dar cand nea-u vazut pur si simplu toti amutisera si toate privirile erau indreptate spre mine.Imi simteam obrajii rosi ca focul si voiam sa intru in Pamant de rusine!! Incet am mers cu fratele meu spre masa lor. -Emma…incepe fratele meu;ei sunt Taylor ,Kristen,Ashley,Kellan,Jackson,Nikki si Robert.incheie el presuasiv prezentarea. -Salut!au zis toti in cor cu niste zambete ce oscilau intre fericire,compatimire si ironie. -Salut!eram sfioasa asa ca cuvintele mele au parut un pic nesigure. -Se pare ca tu esti micuta surioara a lui Alex…mai mai da pari fragila rau!imi spuse Kellan pe un ton amuzat. -Mdea mie nu mi se pare ca sunt fragila!adica aici trebuia sa fii dura ca sa poti sa supravietuiesti….incepeam sa ma relaxez…toti erau asa de draguti…ma faceau sa ma simt in siguranta. -Nu stiu de ce imi pari cunoscuta.imi spuse la un moment Robert…normal ca ii paream cunoscuta nun e vazusem la casting?chiar asa schimbata eram cu machiaj?? Alex izbucni in ras dar ma lasa pe mine sa ii spun,dar am ales sa ma joc putin cu el. -Ce te face sa crezi ca iti par cunoscuta? Un zambet imi surase in coltul gurii. -Nu stiu….mimica fetei tale imi spune ceva….adica…pari o actrita destul de buna. -Da nu ti-a zis Alex ca sunt in anul 3 la facultatea de actorie?este normal sa am mimica…tu trebuie sa sti mai bine. -Serios?esti stundenta la actorie? Bravo…. -Mersi….dar totusi nu mi-ai zis de unde ti se pare ca ma cunosti? -Pai a venit la casting…cineva care seamana izbitor cu tine. Alex a inceput sa rada dar eu si Robert l-am ignorat. -Tu imi stii numele intreg? Aveam de gabd s ail luminez ca eu sunt colega de filamare ca sa nu aibe maine un soc. -Pf…normal ca stiu Emma te cheama!mdea asa crede el. -Tin sa te anunt ca asta e o prescurtare. -Adica nut e cheama Emma Serratos? Ok acum vine punctual culminant. -Nu ma cheama…..Emmanuela Serratos! n-a ca am spus-o si pe asta acum nu ramane decat sa ii vad reactia. -Adica…tu…..tu esti ce de la casting?wow ce descoperie! -Da eu sunt. -Da asta e grozav Emma!ma felicita Ashley si Nikki imbratisandu-ma.Numai Kristen se uita la mine ciudat si nu stiam ce fausem. -Wow asta e o premiera!Kellan veni si ma lua si el in brate. -Bravo pitic-o nu stiam ca esti asa de buna. -Aloo Terra catre Rob!! Il inghionti Ashley..ce ai patit frate zici ca ai intrat in soc! -Pai sunt!nu pot sa cred ca nu am recunoscut-o dupa ce de mii si mii de ori ne-a vorbit Alex depsre ea eu nu am fost capabil sa o recunosc . -Eh…..nu aveai cum….. Si cam asa a decurs toata nopatea…..am discutatat cu totii si ne-am imprietenit la catarama…mai ales cu Ashley si Nikki erau asa de dragute cu mine…a ramas sa mergem intr-o zii la cumparaturi find marea pasiune a lui Ashely. Cand am ajuns din nou in camera de hotel am adormit imediat….A fost o nopate foarte alba….. stiu ca nu e prea lung...butt astept citici si pareri pwpiki ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Teddy Lupin and The Crystal Map (HP Fan Fiction) | Jack Diggory | 3 | 1,350 |
15 Apr 2011, 16:27 Last Post: Fleur Delacour |