Prima lectie- Baghetele
|
19 Jan 2010, 21:55
|||
|
|||
" Domnisoara Neolynn Qween, multi au incercat sa fabrice baghete la fel de bune ca cele ale domnului Albus insa nu a reusit decat fiul lui, Almen Alsbestru(insa nu la fel de bine ca si tatal lui) si alti oameni importanti care o sa vi-i specific mai incolo, i-am raspuns eu domnisoarei Neolynn.
Foarte bine domnisoara Hahalina aveti 20 de puncte pentru Astropufi. Intr-adevar si Ioana D'arc a fost o vrajitoare care a avut in posesie o bagheta din aceasta. Se presupune ca facuse rost de una prin intermediul unui vanzator de baghete. Caci bagheta avea o forma de matura mai mica, buna pentru Incuiati. Dar asta este o presupunere, facuta de un arhomagician." am completat eu. "Dar insa nu este numai Ioana D'arc. mai sunt si altii iar voi o sa aveti ca tema sa mentionati inca cel putin 3 personalitati importante care au avut bagheta(cei care locuiau in lumea Incuiatilor) dar si sa spuneti cate ceva despre ei. Dar ma rog tema va voi repeta-o dupa ce termin de scris lectia. Deci, in anul 100 d Hr. baghetele in oricata maiestrie puteau fi lucrate nu erau suficient ingrijite dar si lemnul se rupea usor astfel ca, magia se risipea iarasi usor. In anul 106 vanzatorul de baghete Monarius Rostbeck, a creat primele baghete rezintente(ca in zilele noastre) erau create chiar si din stejar. Apoi in 120 un alt vanzator, pe nume Almano Robinston a descoperit ca, daca adaugi fire sau pene de la animale magice(bagheta cu pana de Phoenix sau, cu fir de par de unicorn) magia ramanea si stransa si era si destul de multa pentru a se putea realiza diverse vraji. Si tot in acest an, a fost tiparita, cartea "Cartea vrajitorului destept" scrisa de Wolfardus Marckop, in care erau specificate catea reguli esentiale in ingrijirea unei baghete, astfel incat ea era si protejata si degaja suficienta energie magica. Pe atunci, cartea s-a vandut in 1.500 de exemplare." si m-am oprit un pic pentru ca sa pot sa continui. " Dupa cum stiti, in zilele noastre, bagheta alege pe om pentru a se potrivi cu firea lui. Caci in anul 300 s-a descoperit ca anumite parti ale animalului influentau pozitiv|negativ pe vrajitor. Astfel ca s-a aplicat o vraja astfel incat, bagheta alegea pe vrajitor. Astfel s-a ajuns la baghetele din zilele noastre. Hmm...cred ca asta a fost tot dragilor. Ah! Dar sa nu uit de tema!" Tema 1. Scrieti inca cel putin 3 mari personalitati (care de incuiati erau priviti ca si niste incuiati, dar in realitate erau vrajitori) care aveau o bagheta. 2. Scrieti cel putin 3 reguli despre cum sa ingrijesti o bagheta. 3. Da exemple de alte (cel putin) 2 baghete confectionata din parti de animal(fire, pene, etc). Tema o trimiteti prin PM. Sper sa nu fie prea greu! ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Prima lectie- Baghetele - by Jenny Spring - 18 Jan 2010, 22:56
Re: Prima lectie- Baghetele - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2010, 23:35
Re: Prima lectie- Baghetele - by Kasumi Mikoto - 19 Jan 2010, 17:43
Re: Prima lectie- Baghetele - by Jenny Spring - 19 Jan 2010, 21:55
Re: Prima lectie- Baghetele - by Jenny Spring - 20 Jan 2010, 22:14
Re: Prima lectie- Baghetele - by Kasumi Mikoto - 21 Jan 2010, 22:25
Re: Prima lectie- Baghetele - by Jenny Spring - 22 Jan 2010, 08:47