Crystal Heart
|
22 Jan 2010, 00:30
|||
|
|||
ok ma-ti lamurit mai mult sau mai putin.....acm va pun next so abea astept parerile voastre macata's
Capitolul 5 Un ocean de durere, Drumul cu limuzina…nu a durat prea mult…..in jur de 15 minute…cand am ajuns la destinatie am ramas uimta…..adica stiam acel culb….se nume “Esseenza” era soper tare clubul.,…adica nu orcine isi permitea sa il frecventeze. Odata intrata in club….m-am abtinut cu greu sa nu rad….adica peste tot erau baloane pe care scria “Alex love Ana” ….si erau toate roz…ih uram culoare aia….nu imi exprima altceva decat falsitate….dar infine am tacut. Am aruncat o privire prin club….Rob si Kristen erau la o masa cam prea apropiati …am ras in sinea mea de aceasta situatie…..Kellan Nikki si Jackson erau si ei la o alta masa jucand carti…iar eu si Ash ii cautam din privir pe cei 2 indragostiti. -Se pare ca porumbeii nu sunt pe aici!chicotesc eu langa Ash. -Da…..da nu puteau san e astpte sip e noi?? Bosumflarea lui Ash m-a facut sa zambesc putin apoi am mai scurtat odata din privir clubul…..ca sa vad ca intr-un colti mai retras era chiar fratele meu sarutandu-se cu iubita lui….ea era miniona si cu parul blond…..hmmm sper ca ne vom intelege bine. Incet ma indrept spre ei, -Ghm ghm!imi dreg glasul si Alex intrerupe sarutul cu iubita lui ca sa imi afiseze mie un zambte putin cam tamp… -Poi bine bro….io sunt ultima care afla ca ai iubita?? Asa,….faptul asta chiar ma enrveaza. -Aaa…scuze sis….ea ea…..atunci fata se intoarce. -Ana?!? Nu imi vine sa-mi cred ochilor era ana prietena mea de la facultate… -Emma? Tu esti sora lui Alex?era uimta…la fel si eu!! -Da….doamne nu imi vine sa cred esti tu!!!am sarit in sus de bucurie. -Stati voi 2 va cunoasteti?Daca fratele meu era socat Ashely nu mai putea de bucurie. -Da!!e colega mea la facultate si e cea mai buna prietena bine si tu esti Ash!Ea imi zambi cald si ma lua in brate. -Hai sa dansam hai sa dansam!!Ash ma trase spre ringul de dans..nu m-am impotrivit doar am inceput sa dansez pe melodia mea preferata So Bizzare. Am dansat in jur de 15 minute apoi ne-am dus si noi la o masa cu bauturile in mana. Ash a inceput sa imi povesteasca despre succesul filmelor si despre fanii nebuni….aici nu puteam sa o contrazic adica…..erau chiar nebuni! -Hai sa mai dansam!ma intrerupse ea din contemplare.Ceee mai voia sa dansam??dupa ce ma incaltat cu sandale cu toc de 10 cm ea vrea sa dansez?? -Ash sincer nu mai pot….hai mai bine sa mai vorbim…. -Ok cum vrei tu.A inceput sa imi povesteasca de filmul Eclipse pana intr-un moment cand… -Fata,fata uite un bauita dragut…incepu ea nu m-am intors eram sigura ca era o alta pasiune de a ei….Ah dar are pereche ce pacat!spuse ea cu o voce bosumflata.Curiozitatea m-a impins sa privesc in spate sa vad cine i-a “frant” inima lui Ash si…..mare prostie am facut!!!Era….era Razvan…..pieptul meu s-a despicat in doua ….in momentul ala am simtit nevoia sa imi incolacesc mainile in jurul pieptului pentru a estompa cat de cat durerea provocata de el.Cee ce mi-a pus capac si m-a facut sa Imi curga lacrimile siroaie pe obraji a fost Dana sarutand-ul pe Razvan….aia a fost picatura ce a umplut paharul lacrimile au inceput sa imi siroiasca neincetat pe obraji…iar eu nu puteam face nimik altceva decat sa ii privesc ca o proasta….numai ca ceva ma indemna sa il trag la raspundere…asa ca m-am dus spre el. -De ce? De ce ai facut-o Razvan de ce ai venit aici?? Sa ma vezi si mai mult distrusa?? -Draga aici am fost invitat de Alex….nu am venit sa te vad pe tine!cuvintele lui au fost tintite ca niste sageti de foc ce sa-u imprimat ca un tatuaj in inima mea,dar asta nu m-a determinat sa nu ii platesc cu aceeasi moneda. -Aaaa da?si asta trebuia sa ma impresioneze?iartama ca ti-am inselat asteptarile dar nu a facut-o. -Ce?!? Pentru distrusa asta te-a parasit?!?!?!?Ash era mai nervoasa decat cand nu se ma gaseau reducere la magazine!! -Pe cine faci tu fa distrusa?!?Dana facu un pas spre Ashely dar ea nu se clinti nici un milimetru din acel loc. -Si ce nu e adevarat?ce ar fi sa te duci tu pe centura si sa faci ce stii tu mai bine?? Dana dadu sa ii dea o plama dar am reusit sa ii prind mana. -Nici odata sa nu mai indraznesi sa ridici palma la Ashely sau la mine!!Hai Ash sa plecam sa-i lasam pe ratati sa isi pentreaca seara!Eu si Ash am dat sa plecam dar Dana ma apuca de mana. -Sa nu indraznesti sa ma atingi!!esti dezagrabila pentru mine!!imi retrag mana din a ei si ii plesnesc o palma de toata frumusetea. Am observat cum Razvan furios vine imi cuprinde talia si incepe sa ma zdruncine. -Nici odata sa nu o mai plesnesti pe Dana ai inteles esti un nimic pentru mine un nimic!!!cuvintele lui au avut o mare putere asupra mea,iar lacrimile nu au ezitat sa iasa amare si fierbinti pe obrajii mei rosi….am simtit cum cele doua brate fusesera inlocuite de altele care acum ma strangeau la piept increcand sa ma linisteasca. Dar eu nu puteam sa ma linsitesc…pentru ca…pentru ca….eu inca il mai iubesc pe Razvan si nu suport sa il vad cu alta pur si simplu inima mea acum s-a spart in mii de bucatele de cristal…ea nu mai e intreaga si nici nu cred ca va mai fi vreodata. -Ce ar fi sa te iei de cineva e masura ta? Hm? Ar fi mai frumos nu crezi? Intreba Rob intr-o engleza clara.Am rosit acolo la pieptului unde eram….adica tocmai el ma luase din ghiarele lui Razvan!! -Hei imi poate explica si mie cineva ce se intampla?? Alex vazuse incaiererea si veni la noi. -Aaa Razvan,ce mai faci omule? Cum putea sa vorbeasca asa cu el?Nervoasa ma desprind din bratele lui Robert si tip spre Alex. -Alex,cum ai putut? Cum ai putut sa il chemi??nu iti pasa de sentimentele mele nici macar putin? -Stai?cum adica?? nu esti fericita ca ti-am adus prieteni??si sta Emma de ce plangi?era panicat acum pentru ca el stia ca eu cand plangeam ajungeam de cele mai multe ori sa fac o depresie. -Pentru ca……am fost impreuna cu Razvan,iar el m-a distrus…s-a despartit de mine ca sa fie cu ea…cu Dana…nu te-ai intrebat niciodata de ce am luat hotararea sa plec din iasi ca sa vin aici?? -Ce?!? Ia hai tu afara sa vorbim ca intre barbati Razvan.spuse Alex cu o voce letala. Dupa ce ei au iesit Robert ma indrepta spre cea mai apropiata masa si ma aseza pe canapeaua micuta de piele. -Gata Emma linsitestete..imi murmura suav in ureche in timp ce Ash imi freca spatele sa ma calmez. Eu contiuam sa plang si sa retraiesc scena desrtiri la nesfarsit…cuvintele lui de adio imi strapungeau inima ca un pumnal de foc “Nu te mai iubesc Emma …nu te-am iubit niciodata” …….“Nu te mai iubesc Emma …nu te-am iubit niciodata” …….“Nu te mai iubesc Emma …nu te-am iubit niciodata” …..aceste cuvinte imi reveneau in minte ca niste sageti ce aveau ca tinta inima mea deja sparta. -Emma te rog…te rog nu intra in depresie….. ii auzeam vocea fratelui meu ca si cum eram intr-un butoi cu apa….am incercat sa zic ceva dar tot ce am putut sa fac a fost sa scot inca un suspin cand acele cuvinte mi s-au repetat iar in minte. Apoi tot cea am putut simiti au fost ghearele intunericului posedandu-ma….. -Robert dute acasa….o sa am eu grija de ea….nu iti face griji o sa fie bine…..cateva soapte se auzeau prin infinitul meu ocean de durere….incet increc sa imi deschid ochii…..cand i-am deschis a trebuit sa clipesc de cateva ori pentru ca lumina soarelui era prea puternica. -Hmm….unde sunt???vocea mea era ragusita am incercat sa mi-o dreg dar am lasat-o balta cand o durere acuta ma lovit. -Oh slava cerului Emma te-ai trezit! Ca deobicei Alex dramatiza prea mult. -Bro nu am nimic…..doar eu si oceanul meu de durere!! Ii zik in timp ce lacrimile incep sa siroiasca iar pe obraji. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Teddy Lupin and The Crystal Map (HP Fan Fiction) | Jack Diggory | 3 | 1,350 |
15 Apr 2011, 16:27 Last Post: Fleur Delacour |