|
Crystal Heart
|
|
24 Jan 2010, 16:59
|||
|
|||
|
yete ca va pun acum
)sper sa va placa Capitolul 7 Gelozie...si inca ceva, In mai putin de 10 minute am fost la cafenaua “Tequila” hmmm exotic nume pentru o cafenea….dar mai conteaza? Odata intrata in cafenea….totul era mai neluminat….mai intuneric…ce oferea intimitate indragostilor. -Ash unde este masa noastra?ma trase de mana pana intr-un separeu…unde era o masa de mai multe persoane. -Ash,ai zis ca vom fi doar noi doua asa ai zis la telefon!eram complet isterizata….adik daca ea credea ca aveam de gand sa stau sa suport privirile rautacioase din partea lui Kirsten se insela! -E hai….o sa ne distram ai sa vezi….si apropo Kristen nu vine ca a plecat innapoi in America pentru un nou poriect! Atunci am simtit ca mi se ia o piatra de pe inima….fara privirile insistente si rautacioase ce veneau din partea ei o sa ma simt mult mai bine. Peste aproximativ 30 de minute apar si Jak Nikki Kellan si Robert…..dupa ce noi bauseram deja un Frapuccino. -Oho buna fetele ce mai faceti? Vocea lui Kellan ne intrerupse dintr-o disuctie despre baietii ce profitau de fete. -O Kellan te-ai gandit sa ne onorezi insfasit cu prezenta voastra cu 10 minute intarziere?? Sa rasti Ash dandu-I un cot in burta lui Kellan. -Buna Emma! Ce faci? Nikki veni si ma pupa apoi se aseza langa mine. Jak s-a asezat lana Ash,iar Robert s-a asezat in stanga mea,imediat aparu si chelnerul. -Cu ce va pot servi? Intreba el formal cu ochii pe mine. -Eu vreau un “Milky Way Cappuccino”!ceru Nikki dupa ce inchise meniul. -Mai dati 2! Sari si Kellan;pentru mine si Jak. -Eu si Ash vrem o cafea “Expresso Extra”!hotara si Robert. Apoi chelneru se aporipie de mine…cam prea mult as putea spune. -Si tie ce iti pot oferi? Sa uita cu o privire ce se voia sexy dar mie mi s-a facut greata. -Un Frappuccino te rog!i-am raspuns inainte sa ma indeprtez putin de el. -Si cum a fost la filmari Emma? Jak isi indrepta atentia spre mine….tintindum-a cu ochii lui caprui. -In mare parte destul de bine…dar am avut si momente in care nu imi iesea deloc scena.M-am uitat in jos cu obrajii lunadu-mi foc mai ales aducandu-mi aminte ce sa intamplat intr-o pauza de filmari cand Rob m-a sarutat.Se pare ca si el isi aducea aminte aceasi faza ca si el se uita in jos la fel ca mine. Nu apucam sa mai spunem ceva ca apare Chelenrul cu cafelele noastre. Le puse la toti cafelele in fata apoi cand ajunse la mine se lasa mai spre mine imi puse cafeaua pe masa si ma intreba: -Iti mai pot oferi si altceva?oare am inteles eu dublu sens al cuvintelor?sau el chiar incerca sa flirtreze cu mine? -Aaaa….nu mersi! -Haide stii sunt disponibil pana la 18:30 ce zici? Imi puse mana pe picior si incerca sa o urce in sus. Dar nu isi duse la bun sfarsit sarcina ca Rob ma lua de mana ma trase spre el si ma saruta apasat pe buze indesandu-si cu putere limba in gura mea facundu-ma sa gem in gura lui,in locul mainii chelnerului acum era mana lui ce urca incetisor inspre coapsa,mana mea a mers in parul lui si am inclinat capul ca sa putem aprofunda sarutul…a fost randu lui sa geama in gura mea apoi tot momentul euforic fu intrerupt de Kellan. -Luati-va o camera!! Tipa in timp ce radea pe infudate. Ash radia de fericire in timp ce Nikki si Jak ne priveau foarte surprinsi in sensul bun al cuvintelor. Ne-am desprtit automat amandoi jenati dar mana lui inca o tinea pe a mea pe sub masa. -Ma duc pana la baie!ma ridic ametita de la masa si ma indrept spre baie. M-am indreptat incet spre baie si cand sa intru in cea destinata femeilor o mana ferma o apuca pe a mea ma impinge in perete si isi preseaza corpul de al meu. -Nici nu poti sa stii cat de mult ma omori tu pe mine! Marai Rob apoi isi zdorbi iara buzele de ale mele impingandu-si vulgar limba in gura mea si presnadu-ma tot mai mult de perete. Cuprinsa de frenezia momentului nu m-am putu abtine si i-am dat jos geaca de pe el in timp ce el ma impingea tot mai mult in perete.De data asta el isi inclina capul ca sa putem aprofunda sarutul,iar eu nu am facut nimic altceva decat sa gem in gura lui si mainile mele sa se lipeasca strans de parul lui....limbile noastre se miscau salbatice pentru suprematie…dar niciuna nu castiga,ma desprinse din perete si incepu sa ma impinga spre interiorul baii,dand-umi intre timp jos jacheta de deasupra tricoului. Rapid respiratiile noastre au devenit gafaieli iar sarutul nostru a devenit din ce ce in ce mai urgent el presandu-si cu putere limba peste a mea. Isi desprinse buzele de ale mele doar pentru a le lipi de gatul meu facandu-ma sa scancesc arcuindu-mi spatele de placere. Mainile lui sa-u lipit strans de talia mea in timp ce picioarele mele se incolaceau in jurul taliei lui…..dar Stai de ce faceam eu toate astea? -Rob…trebuie sa ne oprim…pentru numele lui Dumnezeu suntem in baia femeilor. -Ah….da asa e nu stiu ce m-a apucat dar pur si simplu ma inebunesti!ok asta era ceva de tinut minte…eu sa il inebunesc pe ROBERT PATTISON??? Asta nici in visele mele cele mai frumoase nu se putea realiza…si totusi uitema aici intrerupand o scena romantica ce in cateva minute avea sa ajunga o secna de sex cu Robert Pattison in baia femeilor…..e clar vocea lui mirosul lui,gustul lui ma face sa nu mai gandesc logic si sa nu mai raspun de faptele mele. Se apropie de mine ma saruta suav pe buze si imi zise: -Dute tu prima la masa sa nu intre la banuieli si in 5 minute sosec si eu. Zis si facut am iesit si mai ametita din baie si m-am indrepta spre masa unde stateam. enjoy and comm please ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Teddy Lupin and The Crystal Map (HP Fan Fiction) | Jack Diggory | 3 | 1,582 |
15 Apr 2011, 16:27 Last Post: Fleur Delacour |
|

)![[Image: YotrHop.gif]](https://i.imgur.com/YotrHop.gif)