Yeah,we're lost!
|
30 Jan 2010, 23:20
|||
|
|||
OOC: PREA GENIALA,TARE,SUPER,MEGA ULTIMA PARTE=)))))))))))))))))))
BIC: "Oare de ce nu sunt geamuri pe aici?"Intreba Anna suparata "Fiindca suntem pe tunelul infinit care ne va duce intr-un final la o pestera din care nu vom mai iesi niciodata[Turnul Viperinilor]!" "GINNY INCETEAZA!"Spuse Bella in timp ce incerca sa joace poker pe dezbracate cu Yvonne "Yvy..acum spune adevarul:-w..unde ai fost?"Intreba Anna "Ah ![]() "E UN TIP PE PARTEA DREAPTA A TUNELULUI SI NU NE-AI ZIS? ![]() "Nuuuu...e...ne vedem..adica..ne intalnim de ceva vreme pe de ascuns.."Spuse aceasta rusinata "Defapt..el vrea sa ne intalnim pe aici fiindca nu ne vede nimeni..adica nimeni nu vine pe aici cum toti stim ![]() "Ce?"Intreba Ginny "Da..coridoarele astea sunt foarte periculoase si m-am pierdut si eu de doua ori dar pana la urma am ajuns cu bine" "Ah nu,eu vorbeam de poker ![]() "SI DE CE NU NE-AI ZIS:-W???"Urla Anna de nici Bella nu auzi "Scuze...dar poate..ca aveti dreptate si acest coridor chair duce la turnul Viperinilor.."Incerca acestea sa le incurajeze "Credeam ca mergem spre Mama Furnica ![]() ![]() ![]() "GIN!Nu ai cum..iti aduci aminte?We're stuck here.."Spuse Ywy "Ah..atunci joc poker.."Spuse aceasta fericita ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Yeah,we're lost! - by Anna McNair - 30 Jan 2010, 21:39
Re: Yeah,we're lost! - by Bella Emily Rose - 30 Jan 2010, 21:49
Re: Yeah,we're lost! - by Anna McNair - 30 Jan 2010, 22:08
Re: Yeah,we're lost! - by Bella Emily Rose - 30 Jan 2010, 22:17
Re: Yeah,we're lost! - by Ginny Malfoy - 30 Jan 2010, 22:49
Re: Yeah,we're lost! - by Anna McNair - 30 Jan 2010, 23:20
|
Possibly Related Threads… | |||||