The house of fears
|
31 Jan 2010, 21:35
|||
|
|||
Personajele : Samantha Evans : ![]() Megan : ![]() Anna : ![]() Familia Jones : Monica : ![]() Hugh : ![]() Daniel : ![]() Prefaþã Megan pãrea îngrijoratã. Vedeam asta în privirea ei. Oare îºi fãcea griji pentru mine ? Am coborât amândouã din maºinã,apoi m-am apropiat de ea ºi i-am spus - "Meg, de ce ai fata asta? Ti-am spus deja ca nu ai de ce sa te temi. E doar o casa... o casa ca oricare alta." Nici mie nu îmi venea sã cred ceea ce tocmai rostisem. Casa aceea era în mijlocul unei pãduri sumbre,ºi chiar de la distanþã îþi dãdea fiori. - Dacã ai nevoie de ceva,mã voi întoarce,zise Megan, privindu-ma cu subînþeles, apoi mã îmbrãþisã ºi se urcã în maºinã. Acum rãmãsesem doar eu. M-am îndreptat spre uºã ºi am bãtut încet. Aceasta se deschise singurã,producând un zgomot infiorator. Am pãºit neîncrezãtoare înãuntru,aºteptând ca cineva sã îºi facã apariþia. Daca va place lasati un comentariu mai jos . Vreau sa stiu daca ar mai trebui sa scriu primul capitol,sau daca e plictisitor. P.S. : Mersi Desiree Datorita tie m-am apucat sa scriu Si sa nu uit de Lizzie Am mai incercat sa scriu un fic,dar mi-a iesit o prostie. Asa ca asta se presupune a fii primul meu fic - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|