oki doki
|
31 Jan 2010, 21:41
|||
|
|||
ok, fiti gentili n-am mai postat-o nicaieri desi am auzit destule critici la adresa ei de la profa de romana.pls nu luati idei etc(de aia nu mi postez eu poeziile nici macar pe blog)
Acestea au fost ultimele ganduri lucide ale unui om ce este in coma de 2 ani Liniste.Nisipul din clepsidra se scurge, se taraste spre solnita de lut
Mirosul de fum, mosc si tamaie danseaza pe un fond mut. Raze,mai intai una apoi un manunchi strapung perdeaua greoaie Odata cu ele trece si vantul-- dantuie liber'n odaie Vinul se varsa din pahar Soaptele cad din al mintii altar Dar gura-i prea obosita ,trupul nu-i da ascultare Si deci ,dupa atata timp ,zaci si tu in asteptare Amintiri nasc din cenusa Gandurile ies apoi si ele din cusca Priveste!Nu e ala motanul tau? Nu sunt sau au fost oare ei prietenii tai? Nu e aia prima zi in Vama,primul foc de tabara prima noapte departe de casa, primul vin fiert,primul acord primul rasarit la mare,prul apus la munte.... Dar te opresti,de ce toate astea ..."de ce sa fiu si primul care pleaca?" Dar nu ai priceput,nu?Cand pleci te intorci la acel prim.La toate acele prim pe care memoria ta le pierdu-se si pe care le cautai ,dar stratul gros de cunostinte le aruncase intr-un colt. Desigur,imaginatia tine locul cunostintei pana cand cresti,atunci aceasta isi ia usor aripile,ducandu-se spre cineva care are nevoie mai multa de ea. Dar cand vei pleca o vei recapata,la ce bun cunostinte daca nu ai cui sa le impartasesti? Da mosule,altfel spus ..o sa te tampesti,dar vei fi fericit. Aici va ramane un corp,dur,rece,imobil,dar tu vei fi deja departe Vei fi liber |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
oki doki - by Hannah Dimenski - 29 Jan 2010, 00:26
Re: oki doki - by Bella Emily Rose - 29 Jan 2010, 10:15
Re: oki doki - by Hannah Dimenski - 31 Jan 2010, 21:41
Re: oki doki - by Bella Emily Rose - 31 Jan 2010, 21:44
Re: oki doki - by Hannah Dimenski - 13 Apr 2010, 10:01
Re: oki doki - by Bella Emily Rose - 13 Apr 2010, 10:27
Re: oki doki - by Shayera Holl - 13 Apr 2010, 18:10
|