Wake me up before I die
|
02 Feb 2010, 00:11
|||
|
|||
Scuzati-ma ca e scurt...totusi sper sa va placa.
~~~~~~~~~~ Capitolul 3-Teroare si confesiuni Nu.Nu mai puteam merge prea mult. Mi-am agatat mainile de chiuveta de la baie,cautand sprijin.Mi-am privit chipul palid si ochii verzi,obositi,in oglinda.Inainte sa mai pot face ceva,o furtuna de lacrimi s-a abatut asupra mea.Mi-am simtit fata fierbinte si umeda,in timp ce ma luptam cu frica. Ea murise.Nu mai era printre noi.Nu-I voi mai vedea niciodata zambetul smecher,nu o mai puteam privi in ochii ei albastri precum oceanul.S-a dus. Ceva enervant m-a prins de talie si incerca sa ma ridice.Am incercat slabita sa imi pun mainile in fata,sa incerc sa ma apar.Dar cand m-am uitat mai bine,l-am vazut doar pe Dylan care incerca sa ma aduca la realitate. “-Dylan,asta e baia fetelor”,am obiectat eu. El nu ma lua in seama si isi lipi buzele tandru de ale mele. “-Nu conteaza”,sopti el.”Trebuie ca cineva sa aiba grija ca tu sa nu cazi in chiuveta.” Un zambet foarte micut mi-a inflorit in coltul buzelor.Insa apoi i-am spus serioasa: “-Stii…Melody ascunde ceva.” “-Nu esti singura care a observat”,imi aminti el. “-S-a purtat foarte urat cu Isadora in ultima vreme”,i-am spus eu.”Daca ea…daca ea e criminalul?” Dylan nu parea sa aiba aceeasi parere. “-Putin probabil”,imi zise el.”S-o omoare…din gelozie?!” “-E anchetata de politie”,i-am soptit eu. “-Probabil ca e o neintelegere.Atata tot.” Mi-am amintit dintr-o data de apelul de aseara. “-Stii…nu ti-am spus ceva.Eu am fost cea care a auzit ultimele cuvinte ale Isadorei.” I-am povestit toata convorbirea noastra.Nu m-a intreupt nici macar o data,dar pe urma m-a intrebat: “-De asta lipseste mobilul de la locul crimei?” “-Cine stie.Poate ca criminalul nu vroia sa vada ultimul apel.Isadora a murit chiar in timp ce vorbeam cu ea.Ora coincide.” “-Ciudat”,spuse el dus pe ganduri. Clopotelul suna asurzitor,amintandu-ne ca inca eram in cladirea liceului.Dylan ma saruta pe frunte si apoi imi spuse: “-Trebuie sa plec.Am matematica.”Se stramba putin,inainte de a continua.”Ai grija de tine.Ne vedem…la sfarsitul orelor.” Mi-am mai controlat o data fata ravasita in oglinda.”Arat ceva mai bine”,mi-am spus eu,incercand sa fac propozitia sa sune ca o incurajare.Am auzit dintr-o data usa unei cabine trantindu-se in spatele meu.Din reflex,m-am intors sa vad cine era.Si am ramas cu gura deschisa de soc. Melody Casper statea holbandu-se la mine.A stat in cabina tot timpul…a auzit toate acuzatiile mele…am facut-o criminala…si a auzit. Si bineinteles,partea cu apelul nu mai era un secret.Stia totul. Mi-am muscat buza de jos si am inghitit in sec.Ce puteam sa-I spun?! “-Melody…”,am spus eu cu o voce tremuranda.”Nu stiam ca esti aici.” Fosta mea prietena mi-a aruncat o privire incarcata cu ura si mi-a raspuns: “-Ce amuzant…eu stiam ca esti aici.Chiar ma bucur ca am nimerit la timpul potrivit,la momentul potrivit.” Spunand acestea,Melody mi-a mai aruncat o privire dispretuitoare si a iesit pe usa de la toaleta fetelor.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|