|
Prima data la Hogwarts.
|
|
02 Feb 2010, 14:17
|||
|
|||
|
Incetinind pasul Drake(puteti sa imi ziceti si asa in loc de DragonForce
) ajunse in fata barierei ce dadea spre peronul 9 si 3/4.Apropiindu-se se sprijinii cu palma de piatra rece si umeda,iar in clipa urmatoare ajunse pe peron.Un zgomot de nedescris il cuprinse in timp ce se plimba prin multimea de elevi ce urmau sa mearga la Hogwarts.Peste cateva minute locomotiva anunta ca urma sa plece asa ca se grabi sa se urce in tren,in timp ce restul copiilor isi luau ramas bun de la parinti. "Ce o fi fost in capul meu!?Acum am intarziat si e posibil sa nu prind trenul." Cu un scartait,locomotiva si vagoanele incepura sa se miste prinzand viteza.Drake alerga cat il tineau picioarele iar in ultimul moment,cu o forta supraomeneasca sari,aterizand in spatele ultimului vagon.Intrand rasufla usurat,in timp ce cauta un compartiment gol.Dupa cateva minute gasi unul si se aseza usurat pe canapeaua rece,uitandu-se pe geam la privelistea ce zbura usor pe langa el. OOC ai continua cine vrea(si daca vrei.... )
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
Prima data la Hogwarts. - by DragonForce - 02 Feb 2010, 14:17
Re: Prima data la Hogwarts. - by Anna McNair - 02 Feb 2010, 14:40
Re: Prima data la Hogwarts. - by DragonForce - 02 Feb 2010, 14:56
Re: Prima data la Hogwarts. - by Anna McNair - 02 Feb 2010, 21:09
Re: Prima data la Hogwarts. - by Sary Ondu - 14 Feb 2010, 23:56
Re: Prima data la Hogwarts. - by Charlotte Ambrosine - 15 May 2010, 12:50
Re: Prima data la Hogwarts. - by Effy K. Dietrich - 11 Jun 2010, 23:22
Re: Prima data la Hogwarts. - by ChavezFan - 26 Jun 2010, 12:48
Re: Prima data la Hogwarts. - by Mylene Lycoris OddCat - 27 Jun 2010, 19:30
Re: Prima data la Hogwarts. - by DragonForce - 10 Jul 2010, 19:05
Re: Prima data la Hogwarts. - by Effy K. Dietrich - 11 Jul 2010, 12:39
Re: Prima data la Hogwarts. - by Mylene Lycoris OddCat - 11 Jul 2010, 15:12
|

) ajunse in fata barierei ce dadea spre peronul 9 si 3/4.Apropiindu-se se sprijinii cu palma de piatra rece si umeda,iar in clipa urmatoare ajunse pe peron.Un zgomot de nedescris il cuprinse in timp ce se plimba prin multimea de elevi ce urmau sa mearga la Hogwarts.
ai continua cine vrea(si daca vrei....