|
Wake me up before I die
|
|
02 Feb 2010, 17:31
|||
|
|||
|
am citit si eeu
3 ca toate ficurile lui Desiree [doua da' bune:>], il adoor si sincer nu am ce comenta imi pare super rau ca ai dezvaluit foarte multe in Intro, avand in vedere ca e clar de la inceput ca ucigasul este ori Dylan ori Kelly. Ori Alissa Steel [sa vezi ca ea e pana la urma=]]. Si acum e naspa ca na. Esti clar convins ca nu e Melody de vina, avand in vedere ca personajul principal o suspecteaza foarte mult in capitolele astea +ca moare in intro [poate fi vorba si de o papusa insangerata despre care Aileen crede ca e un cadavru totusi ?]. Sau, sa zicem, Melly sa fie un simplu pion pe tabla de sah a criminalului. Dar nu e ea responsabila pentru tot.oricum, te prinde postura de autoare deci.nu pot crede ca esti la primele tale ficuri. Ori esti un geniu cu un iQ peste 600 nedescoperit ori nu stiu![]() oricum, prea tare acum tre sa plec, cand ma intorc las un comm si la Equinox k am cam tras chiulul.. )te ubeee 3 > <> <
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

3 ca toate ficurile lui Desiree [doua da' bune:>], il adoor
si sincer nu am ce comenta
imi pare super rau ca ai dezvaluit foarte multe in Intro, avand in vedere ca e clar de la inceput ca ucigasul este ori Dylan ori Kelly. Ori Alissa Steel [sa vezi ca ea e pana la urma=]]. Si acum e naspa ca na. Esti clar convins ca nu e Melody de vina, avand in vedere ca personajul principal o suspecteaza foarte mult in capitolele astea +ca moare in intro [poate fi vorba si de o papusa insangerata despre care Aileen crede ca e un cadavru totusi
?]. Sau, sa zicem, Melly sa fie un simplu pion pe tabla de sah a criminalului. Dar nu e ea responsabila pentru tot.
<>