O noua Odisee, incepand cu noi doua
|
05 Feb 2010, 16:21
|||
|
|||
Uhh....Cati admiratoriii..
![]() ![]() Asa,,,...uite, postez continuarea, sa nu va mai las cu ochii-n soare. ![]() ![]() "Hm....Ma cam atrage, recunosc.." "Poftim?" Fabritzya se uita in jur. "Nu inteleg...Cine anume iti face gura apa?....Ahh..Sper ca nu ai gasit posterul cu Brad Pit gol din rucsacul meu..?:-s" Roscata se intoarse, uimita. "Ai asa ceva?? Oricum...eu ma refeream la..."si aratatorul de la mana stanga completa restul. Blonda se incrunta, parand cu adevarat adancita in ganduri. Timp de cateva secunde, liniste. Liniste, liniste... "GATA CU LINISTEA, MAI!!"tipa Morrigan. "Inca ma mai intreb cine a pus-o pe asta naratorul legendei noastre." Se ridica de pe solul umed. "Deci...La ce anume chibzuiesti atat de mult?" "Ma gandeam, stii...Cred ca ai dreptate."afirma Fabritzya. "Viermele ala pare atat de suculent..." Dupa ce il impartira frateste, adica...surateste, isi aruncara privirile spre miazanoapte. "Fata, nu ti se pare ca lipseste cineva?"intreba roscata, stergandu-se la gura cu maneca de la roba cea noua. "Hmm..?" "O chestie, mica, si afurisita...Cu barba alba...Si.." Blondina paru sa inteleaga[mare lucru!]. "Despre Merlin e vorba, nu?^^?" "Ai ghicit, sis. Se misca destul de repede pentru un mosneag.." "Intradevar.." Surorile se privira, ranjind prosteste in acelasi timp. "He, he, he, ne-am pierdut!!"rase Morrigan. "Haaha, haaaa...vai de noi...haaa!"o acompanie Fabritzya. EE...UPS! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Trei pene, doua betigase si un arcus | Katya Sokorov | 11 | 2,940 |
27 Dec 2011, 15:04 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance] | Raizen Isildur | 26 | 7,292 |
20 Apr 2009, 22:18 Last Post: Kennya Allen |