O noua Odisee, incepand cu noi doua
|
06 Feb 2010, 14:39
|||
|
|||
Uhh,,,...ce tare ai scris mai Shery mai!!=))) Thx for the comm
![]() ![]() ![]() "Pssttt...psssttt...."suiera Morrigan, incercand sa capteze atentia surorii sale. "Hei..psssttt..HEI!!" Fabritzya se intoarse plictisita. "Spuneam noi ca se misca repede...Dar auzul lasa de dorit." Apoi se intoarse catre soldatul care mai avea putin si facea hernie de disc. "Mi-e rau....Pune-ma jos, sau vomit pe tine." "Asta imi mai trebuia.."murmura barbatul. "O vrajitoare cu gura mare.." "Si blonda pe deasupra!"i-o taie roscata. 'Am cantat M-am imbatat De cele doua AM UITAT Ta, na, na, naaaa. Gasca incepu sa dea din cap, si sa sara ca nebunii pe piesa batranului. Morrigan continua: 'Si noi am continuat De cantat si de dansat...' "De ce te-ai oprit?"tipa blondina, care mai nou purta[nu se stie de unde] lanturile si inelele lui Eminem. "Nu mai gasesc cuvinte care sa rimeze cu 'dansat'." "Hm.."se gandi Fabritzya. "Innebunit, prostit, zapacit.." Cei patru isi continuara drumul, ochi si urechi la tot ce se intampla in jurul lor. 'Daca astia au de gand sa ne duca la curtea regelui Arthur,atunci nu e o problema. Ce conteaza daca mergem pe jos cu bosorogul sau luam taxiul pana acolo..'gandi roscata. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Trei pene, doua betigase si un arcus | Katya Sokorov | 11 | 2,937 |
27 Dec 2011, 15:04 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance] | Raizen Isildur | 26 | 7,288 |
20 Apr 2009, 22:18 Last Post: Kennya Allen |