O noua Odisee, incepand cu noi doua
|
06 Feb 2010, 16:04
|||
|
|||
"Stiam ca Arthur..."incepu blonda
"Printul Arthur pentru voi doua!"O intrerupse cavalerul. "Bine...Preaslavitul si Sfantul Arthur a legalizat vrajile"continua fata. -faza cu diareea=))- Hei...Mosule...pardon...Merlin!!!!" Tipa aceasta fericita. Dar batranul nici ca se intorcea catre fata,ci isi continua drumul cantand ceva despre dragoni si despre femeile care trecusera prin vrajile lui. Cavalerii se uitasera vreo trei ore unul la altul de parca ar fi putut vorbii prin ochi dupa care se intoarsera la cele doua si ce luasera de maini dupa care incepura sa le traga dupa ei. "Halal mod de a pus 'Te plac!'!!!" Tipa Morrigan nervoasa "Asta imi mai trebuia.."murmura barbatul. "O vrajitoare cu gura mare.." "Si blonda pe deasupra 'Si noi am continuat De cantat si de dansat...' "De ce te-ai oprit?"tipa blondina, care mai nou purta[nu se stie de unde] lanturile si inelele lui Eminem. "Nu mai gasesc cuvinte care sa rimeze cu 'dansat'." Ce conteaza daca mergem pe jos cu bosorogul sau luam taxiul pana acolo..'gandi roscata. =)))))) deci, luol, next ![]() si ps: ingriid8-> vezi ca mi'ai ramas datoare cu tatal tau:> ehehehe ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Trei pene, doua betigase si un arcus | Katya Sokorov | 11 | 2,946 |
27 Dec 2011, 15:04 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance] | Raizen Isildur | 26 | 7,303 |
20 Apr 2009, 22:18 Last Post: Kennya Allen |