Sentimente pe hartie
|
06 Feb 2010, 16:52
|||
|
|||
Mda...sa zic asa...am mai gasit o poezie scrisa acum un an.Deci am poezii scrise in julte caiete
Nu e cine stie ce (:| Sunt eu Ma mai gandesc cateodata...cine sunt? Decat sa ma intrebe strainii primii Mai bine singura sa imi rapund Dupa aceea sa am dreptul de a glumii Sa ma intrebe cineva si sa nu stiu ce sa zic Sa se uite la mine si sa ii las in asteptare Sa le spun ca sunt un lucru mic, Care nu merita insemnare? Sa stau fara glas si sa cuget in singuratate? Sa zambesc din cand in cand vazand soarele Cand voi vadea toate drumurile luminate Voi stii ca toate imi sunt familiare Sau sa plang vazand lumina Sa ma infiorez cand simt raul Sa ma rusinez cand vad floarea Si cand iti simt sentimentul Din ceea ce v-am zis acum Cred ca v-ati dat seama si singuri Ca din apa nu iese scrum Iar din carbuni...nu ies picuri Poate acum stiti ce sunt Poate ca v-ati mai trezit Eu nu vreau sa va raspund Cu un glas incet...pierit Oricum voi v-ati dat seama Stiti ca sunt un lucru simplu Nu chiar alb...ca si zapada Si nici negru...ca intunericul Sunt doar o simpla umbra care se teme de lumina Sunt doar un inger care se teme de infern Sunt doar o simpla buruiana intr-o imensa gradina Sunt doar eu...un suflet inchis etern ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|