P.S. - Te iubesc I
|
06 Feb 2010, 19:08
|||
|
|||
Ok, foarte amuzant postul lui Ginny.. Da, esti convingatoare.. sau.. convingator.. tot aia Ok..
Siiii acummmm.... NEXTUL!!! (tobele si trompetele, va rog!) \m/ Capitolul III - Minciuni Vorbisem despre orice ºi despre toate cu Johnny, my brother.. Însã.. Nu-mi spusese deloc pânã acum ce muzicã ascultã. Aflasem cu o zi în urmã, în ziua aceea, „frate ºi sorã” cã îi plece o formaþie de rock foarte mult. „Poets of the Fall” ºi mi-a spus ºi niºte melodii de ale lor. Iar.. de când mi-a spus de melodiile alea.. ei bine.. numai pe ele le ascult. Îmi plac foarte mult douã melodii de la „Poets of the Fall” acelea fiind „Roses” ºi „Stay”.
Mi-am petrecut jumãtate din aceastã zi cu cãºtile de la mp4 în urechi. M-am ridicat de pe pat ºi mi-am deschis computerul. Am gãsit douã mesaje de la Jenny ºi unul de la Ray. L-am citit mai întâi pe cel de la Jenny. „Hei.. Unde ai fost ieri? Te-am cãutat peste tot.. ªi Ray la fel. Tu ºi Johnny aþi mers undeva? Sunã-mã.” Acesta a fost un mesaj de azi dimineaþã. M-am uitat repede la ceas. 14:20. Mda.. Cam întârziasem. M-am uitat la celãlalt mesaj de la Jenny. „Ok.. chiar trebuie sã vorbim.. De ce nu mã suni? De ce nu vorbeºti cu mine? ªi ce-i cu Johnny? Nici el nu rãspunde..” M-am uitat ºi la mesajul lui Ray.. „Bunã.. ããã.. Ce s-a întâmplat? Eu ºi Jenny v-am cãutat ieri toatã ziua pe tine ºi pe Johnny. Unde aþi fost?” Cu fiecare cuvânt rãmâneam tot mai uimitã. Adicã.. Jennifer ºi Ray nu ºtiau unde am fost eu ºi Johnny ieri? Ne-au cãutat? Dar parcã ei erau cei cu treburile ºi care nu au putut veni ieri.. Nu înþelegeam. Telefonul sunã tare ºi strident, aºa de strident încât ºi cu cãºtile în urechi ºi melodia rock cântând l-am auzit. - Da? - Hei, Tess.. Ai exact 30 de secunde sã-mi explici ce s-a întâmplat. Jenny pãrea cam supãratã. Sau doar ironicã. - Jenn.. Ce s-a întâmplat? ªtiam cã ai treabã.. - Ce? Care treabã? Te-am cãutat ieri toatã ziua.. ªi Ray la fel.. - Dar Ray nu a fost la ziua unui coleg? - Care coleg? Ce ziuã?! Tess.. eºti sigurã cã te simþi bine? - Da, sunt foarte bine, dar nu înþeleg. Johnny mi-a spus cã tu ºi Ray aveþi treabã ºi cã nu puteþi veni cu noi pe câmp.. - Hh? Nu.. Johnny nici nu ne-a chemat pe câmp.. - Stai.. adicã.. Nici nu ai vorbit cu Johnny? - Nu, ºi nici nu am avut treabã ºi nici nu ºtiam cã trebuia sã ne întâlnim.. Brusc.. Mi-a picat fisa.. Mi-am dat seama. Johnny nu îi chemase pe Ray ºi pe Jenny.. Nu le spusese nimic, ºi inventase totul.. în legãturã cu petrecerea lui Ray ºi treaba lui Jenny.. Doar cã nu reuºeam sã-mi dau seama de ce. Adicã.. ce motiv avea sã nu-i invite ºi pe ei ºi sã stea o zi întreagã numai cu mine. Nu pricepeam. Apoi mi-a venit în minte comportamentul lui atât de ciudat. Sau.. mã rog, într-o anumitã mãsurã, ciudat. - Jenn.. trebuie sã închid.. Scuze.. Ce zici? Ne vedem pe la 5 pe câmp? - Ããã.. sigur. Dar îmi explici totul acolo, sã ºtii cã nu te las fãrã detalii, da? Îl anunþi tu pe Johnny ºi eu pe Ray? - Mda.. ce-ar fi sã-l anunþi tu pe Ray ºi.. sã fie fãrã Johnny de data asta. Trebuie sã vorbim.. - Ok.. Cum vrei.. Deci.. la 5.. pe câmp? - Da.. Ne vedem acolo. ªi nu.. nu voi mai întârzia.. Am închis telefonul ºi mi-am închis ºi mp4-ul. Trebuia sã vorbesc cu Johnny.. Sper sa va placa.. ia sa vad cui dedic acest Capitol.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
P.S. - Te iubesc II | Isabella River | 432 | 45,846 |
17 Sep 2010, 20:53 Last Post: Bella Emily Rose |
|
Lasa-ma sa te iubesc.... | Ax Von-Dall | 12 | 3,829 |
19 Jun 2010, 15:19 Last Post: Ax Von-Dall |