|
Wake me up before I die
|
|
06 Feb 2010, 20:53
|||
|
|||
|
Capitolul 5-Impresii
M-am holbat plictisita la cifrele handicapate de pe foaia de matematica.Si tot nu ma puteam abtine sa nu ma gandesc la secretul lui Andrew,la felul in care a tradat-o pe Isadora.Si era si mai rau fiindca profesorul recapitula toata materia pe care am facut-o anul acesta.Vroiam ceva care sa intrerupa monotonia orei,ceva care sa ma opreasca sa ma gandesc la prietena mea moarta. Dorinta mi-a fost satisfacuta imediat ce am gandit-o. Directoarea adjunct,doamna Josephine Clairs,a intrat discret in clasa,tarand-o cu ea pe o fata cu ochi verzi deschisi si cu parul castaniu.Cele doua profesoare au avut un schimb de cuvinte timp de cateva secunde,apoi doamna Clairs spuse: “-Buna ziua!As vrea sa o salutati pe noua voastra colega,Brielle Heights,care tocmai s-a transferat din orasul Portland!” Fata examina curioasa clasa cu ochii ei verzi,parca incercand sa gaseasca ceva.Sau pe cineva.Atunci,privirea ei a ramas atintita asupra mea. “-Poate cineva vrea sa-I arate imprejurimile?”intreba directoarea adjunct.”Ce zici,Aileen?Vrei tu?” De ce eu?De ce nu putea s-o intrebe pe fata cu piercing in nas de langa mine sau pe tocilarul din fata catedrei?Mi-am pierdut cea mai buna prietena,pentru numele Lui Dumnezeu. “-Mhh…sigur,doamna profesoara.” Si se parea ca Brielle era incantata de persoana mea.S-a asezat in banca mea,pe fostul scaun al Isadorei,si a inceput sa sporavaiasca fericita despre noua ei scoala.Cel putin cuvintele ei m-au facut sa uit de tot ce mi s-a intamplat in ultimele zile.Ma bombarda cu intrebari din doua in doua secunde si abia daca aveam timp sa-I raspund.La sfarsitul orei nu puteam zice exact ce a predat profesoara,iar asta din cauza noi-venitei.Si tocmai in timp ce mergeam pe coridor,Brielle m-a atacat cu cel mai dureros set de intrebari. “-Si…iti place aici?”am intrebat-o curioasa. “-E super!”spuse ea fericita.”Si fata aceea care a invatat aici a fost ucisa.Parca asa,nu?Isadora Jenkins?Ai cunoscut-o?” Mi-am muscat buzele si i-am raspuns cu un ton parca venit din mormant: “-A fost prietena mea cea mai buna.” Brielle s-a uitat speriata la fata mea pentru o secunda si apoi mi-a zis: “-Oh,Doamne…imi pare rau…foarte rau.Nu stiam.” “-E in regula”,i-am spus eu,incercand s-o calmez.Am incercat sa gasesc alt subiect de discutie.”Si…de unde te-ai transferat?Am uitat din nou…” “-Din Portland”,spuse ea repede.”Sunt cam 250 de kilometri pana in Seattle.” “-Trei ore cu masina?”am intrebat-o,incercand sa imit curiozitatea. “-Cum de ai ghicit?”intreba ea,putin impresionata de aproximarea mea.”Cam atat a durat calatoria…” M-am izbit dintr-o data de ceva tare.O persoana.M-am uitat apoi in sus ca sa vad o fata familiara care imi arunca niste priviri rautacioase.Melody Casper.Si chiar langa ea statea Sally,care parca incerca sa se faca nevazuta. “-Uita-te pe unde mergi,idioato”,spuse Melody sarcastic. “-Melody”,am marait eu,gata sa-I servesc o injuratura.”Care naiba e problema ta?” “-Aileen”,raspunse ea pe un ton mieros.”Nu am nici o problema…stai,ba nu….tu esti problema mea…draga mea fosta prietena care as vrea sa se duca dracului….” Brielle incerca sa dreaga lucrurile si se posta in fata mea: “-Hei,hei,hei,terminati,impacati-va.Apropo,pe mine ma chema Brielle Heights”,se adresa ea lui Melody.I-a si intins mana in semn de prietenie,dar Mel nici nu s-a uitat la ea. “-Vorbeam cu ea,Sally?”intreba Melody sarcastica. Fata s-a intors rapid si am observat ca s-a inrosit toata. “-Nuu…”spuse ea,speriata ca I se cerea parerea. “-Asa ma gandeam si eu”,spuse Melody pe un ton dispretuitor. Doamne,ce aere avea fata asta!I-ar trebui o lectie ca sa se invete minte. Si atunci mi-a picat fisa. Mi-am strans degetele in podul palmei si am strigat-o,chiar inainte sa dispara dupa colt: “-Hei Melody!” Intreg coridorul,toti elevii,au amutit cand au auzit strigatul meu.Perfect.Exact ce imi doream. Ea si-a intors capul ca sa vad cum imi arunca niste priviri exasperate. “-Macar eu nu ma culc cu iubitul prietenei moarte!”am acuzat-o eu. Toti oamenii ce erau pe coridor au inceput sa susoteasca,spargand linistea ce s-a asternut mai inainte.Melody s-a uitat socata la fata mea furioasa pentru o clipa,insa si-a revenit repede.A acoperit distanta dintre noi cu doi pasi si apoi mi-a suierat: “-Taci tarfa…altfel vei fi in pamant..exact ca Isadora.” M-am holbat la ea timp de 6 secunde lungi.Melody Casper nu mi-ar fi spus niciodata asa ceva…sa ma injure…insa a indraznit.Am inghitit in sec in timp ce fosta mea prietena se indeparta. Am tresarit cand am auzit vocea lui Brielle: “-Ei bine…Rapunzel are niste fite majore…” Cuvintele mi-au intrat incet in corp.Si apoi am inceput sa chicotesc necontrolat. ~~~~~~~~~~~~ Deci...cine isi ofera 30 de secunde din viata sa pretioasa ca sa dea un comment? Si sa fie patru posturi,va rog...pozitive sau negative...nu conteaza
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)