P.S. - Te iubesc I
|
07 Feb 2010, 00:27
|||
|
|||
Imi place;
![]() ![]() „J.+T.” într-o inimã. M-am holbat ceva timp la cele douã litere. [strike]fãrã sã înþeleg..[/strike] In mod normal, trec cu vederea inscriptiile de pe copaci, sunt atat de multe si greu de descifrat... sau nu. In minte se repeta incontinuu, obsedant, doua litere: J si T. Alaturi de comportamentul ciudat al... presupusului J. - Hei.. Vocea lui Jennifer mã fãcu sã tresar. - Bunã.. [strike]Ce[/strike] Mã bucur cã ai ajuns tu prima. Urcã, te rog.. trebuie sã-þi arãt ceva.. Jenny fãcu o faþã curioasã, apoi dãdu din cap ºi urcã. - Uite.., am spus eu arãtând spre cele douã litere scrijelite pe scoarþa copacului. Jenny se strâmbã puþin apoi spuse: - „J.+T.” ? „Johnny + Tess” ? M-am uitata la ea uimitã. - Ce?! - Pãi e evident.. - Doar nu crezi cã Johnny a scris asta. Nu? - Tess.. Nu ºtiu. Poate însemna ºi altceva.. nu neapãrat „Johnny + Terressa”. [strike]Dar mã surprinde faptul cã..[/strike] Facu o scurta pauza urmarind cu varful degetului cele doua litere. Uitã-te mai atent la J. Are codiþa foarte scurtã. Aºa o face Johnny.. Am privit-o în continuare surprinsã. - O gramada de oameni il scriu asa pe J, am spus intr'un final, dand din umeri. - Tess, tu m'ai intrebat, zise Jen avand o privire pierduta si imitandu'mi gestul de mai devreme. Ce putea insemna acea privire pierduta? Ca si ea e indragostita de Johnny? Urmeaza sa aflu ca Ray este in love cu tatal meu si totul o sa fie perfect. adica da, chiar ca e strange cum Tess vrea sa faca pe nevinovata, prefacandu'se intr'una ca nu intelege ce e cu Johnny:-w innebunesc ![]() ![]() neext ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
P.S. - Te iubesc II | Isabella River | 432 | 45,853 |
17 Sep 2010, 20:53 Last Post: Bella Emily Rose |
|
Lasa-ma sa te iubesc.... | Ax Von-Dall | 12 | 3,829 |
19 Jun 2010, 15:19 Last Post: Ax Von-Dall |