3. Copii Incuiati si Copii Vrajitori
|
08 Feb 2010, 21:27
|||
|
|||
Am privit-o o secunda pe fata, apoi am spus:
- Felicitari, domnisoara Evans. Inca 50 de puncte pentru Casa Cercetasilor. Acum, ca domnisoara Evans a spus diferentele esentiale, as dori sa va predau lectia mai amanuntita. As dori sa precizez ca voi face doar o parte din lectie, pentru ca aceasta este foarte complexa si nu vreau sa va dau prea multe informatii de invatat, deodata. Va voi preda diferentele pentru inceput.. COPII INCUIATI SI COPII VRAJITORI I. DIFERENTELE Diferentele dintre un copil Incuiat si unul vrajitor, sunt foarte multe. Pentru inceput, vom spune despre diferentele legate de scoala: 1. - copilul Incuiat face in total 12 ani de scoala (scoala generala + liceul) si daca mai punem si facultatea, sunt 16 ani; iar copilul vrajitor face 7 ani de scoala. - copilul Incuiat scrie pe caiete, cu stiloul / pixul (desi nu sunt total de acord cu aceasta afirmatie.. deoarece, cum spunea si domnisoara Ginny di Hahalina intr-o tema, cu mult timp in urma si Incuiatii foloseau pergament sau parirus, ca si vrajitorii de astazi) iar copilul vrajitor scrie cu pana. - materiile difera si ele, desigur. 2. Cu totii stim ca sunt foarte multe diferente intre copii incuiati si cei vrajitori, iar acestea se vad din viata de zi cu zi: - copilul vrajitor foloseste foarte mult magia, in timp ce copilul Incuiat nu o foloseste deloc. - sporturile si activitatile de recreere sunt foarte diferite, si asta o puteti vedea in lectia anterioara (Divertismentul Incuiatilor) - copii vrajitori se deplaseaza si cu ajutorul magiei, zburand cu matura, insa copii Incuiati nu pot face acest lucru. - imbracamintea copiilor Incuiati difera de cea a vrajitorilor. TEMA: 1. Scrieti alte diferente legate de scoala, dintre un copil Incuiat si unul vrajitor. 2. Scrieti inca trei diferente legate de viata de zi cu zi, dintre un copil Incuiat si unul vrajitor. O data ce am terminat de scris, m-am intors spre elevi si am spus: - Daca exista intrebari, as dori sa nu ezitati. Cine nu are intrebari, poate trece direct la tema. Apoi m-am asezat la catedra asteptand.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|