Wake me up before I die
|
10 Feb 2010, 23:06
|||
|
|||
Capitolul 7,partea a doua-Surpriza…
(Melody’s Point of view) Am incercat sa ma departez de lumea reala.Sa fiu atenta la cum picaturile de apa calda imi cadeau pe picioare.Sa ma uit la cum tasnea apa din dus.Sa ma detasez de tot ce exista. Nu am putut. Mi-am spalat trupul de frica si amintiri neplacute,sperand sa se stearga din mintea mea pentru totdeauna.Frica ce ma facea sa nu mai fiu eu.Frica ce ma tinea treaza noaptea.Amintirile ce ma storceau de viata. O lacrima grea a luat-o la goana pe obrazul meu stang.Din reflex,am luat-o gingas pe deget si am pus-o pe limba.Avea un gust sarat. Ce aveam sa ma fac fara el acum ca murise?Ma simteam de parca fusesem taiata in doua,iar jumatatea lipsa era la Andrew.Nu trebuise sa i-l iau Isadorei,de la bun inceput,si sa-mi fac o viata a mea.Nu sa traiesc cu frica ca prietena mea ma va descoperi.Mereu mi-am dorit sa nu fie secrete intre noi doua. Si nici intre mine si Aileen.La sfarsitul fiecarei zilei imi pare rau ca ii fac rau,ca nu ma puteam controla atunci.Un monstru ce crestea in mine din ce in ce mai mult,cu riscul de a exploda din clipa in clipa.De ce crede ca eu i-am macelarit prietenii? Mi-am lipit obrazul de suprafata rece a faiantei de langa mine.Mi-am inchis ochii,sperand sa blochez amintirile ce veneau sa ma doboare. Dintr-o data,becul din baie s-a stins.Mi-am dat seama ca electricitatea a fost intrerupta dintr-un motiv nestiut de mine. “-La naiba”,am murmurat eu furioasa. Acum incercam sa blochez si frica ce s-a instalat in corpul meu.Am tremurat violent cateva secunde inainte ca electricitatea sa revina. “-Melody!E cineva la telefon!”spuse o voce binecunoscuta. Era mama.M-am impiedicat de marginea cazii in timp ce incercam sa ma infasor intr-un prosop albastru.Am deschis larg geamul de la baie(caldura era insuportabila)si am fugit in sufragerie.Am luat telefonul mobil,numai ca s-o aud pe Sally. “-Cum o duci?”intreba ea ingrijorata. Gatuita.Strangulata de lacrimi. “-Ma simt bine”,i-am spus eu pe un ton cam fals.”Si tu?” “-E ciudat”,medita ea timp de o secunda.”O multime de politisti patruleaza prin cartier…” Nu am auzit ultima parte a frazei,fiindca atentia mea a fost intrerupta de niste zgomote ce se auzeau afara.De parca niste crengi erau rupte… “-Esi acolo?!Ai auzit ce am spus?”ofta Sally. “-Stai o secunda”,am soptit eu. Mi-am aruncat ochii dupa pelicula fina de sticla a geamului si am vazut doar copacii ce se leganau in adierea vantului.Imediat ce am terminat,am tras cu grija draperiile. “-Scuze”,am murmurat eu.”Am crezut ca am auzit ceva.” “-E totul in regula?”intreba ea din nou. “-Vorbim maine”,i-am spus eu.”Noapte buna.” Mi-am amintit dintr-o data ca am uitat geamul de la baie deschis.Am dat o fuga pana la baia de la etajul 1,unde am facut dus,si m-am holbat cateva clipe la peisajul lipsit de viata inainte sa trantesc portita. M-am gandit ca era timpul sa ma imbrac in pijamale.Am intrat in camera mea si am fost socata sa descopar un obiect strain pe birou.Ce cauta acolo? Parea o vaza veche,care nu se potrivea in nici una din camerele moderne din casa.Eram sigura ca nu am vazut ceva de genul asta in vila.Nici macar nu imi placea cum arata.Avea o culoare aurie scarboasa,care parca te obliga sa privesti vaza incontinuu. Am inaintat incet spre birou si,din curiozitate,m-am uitat daca vaza nu avea ceva inauntru.Primul lucru pe care l-am vazut era o hartiuta inrosita,pe care scria,cu un scris de mana deosebit de perfect “SURPRIZA…”. Am icnit si am simtit cum mancarea mi se agita in stomac.Inauntru mai era ceva.Un deget de o paloare cadaverica,inrosit de sange.Un deget cu un inel de argint pe el,ce il cunosteam foarte bine.Un deget ce a apartinut prietenei mele moarte.Si,mai ales,era obiectul-lipsa la locul crimei. M-am intors disperata sa vad daca era cineva in spatele meu.Aveam senzatia ca eram urmarita.Stiam cu ajunsese vaza in camera mea.Lasasem din greseala geamul de la baie deschis si probabil ca criminalul intrase acolo. Si ce faceam cu…vaza?O ingropeam,o aruncam la gunoi,o ascundeam,ce sa fac?Daca vedea cineva ca am asa ceva m-ar trimite la inchisoare.Criminalul pusese intentionat obiectul la mine ca sa par vinovata… Si chiar atunci am auzit niste pasi ce se indreptau spre camera mea. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Deci uite ce fac eu in loc sa-mi scriu la istorie....ma rog,mi-a fost prea lene sa scriu in vacanta si acum sunt pe ultima suta de metri
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|