Egipt.. Si alte chestii ciudate..
13 Feb 2010, 21:58
De ceva timp mi se pare interesant subiectul acesta.. : ''Egiptul''. Si mai ales, faronii care au trait in Egiptul Antic. Cum ar fi Tutankamon.. sau Zeii Egiptului Antic ( cum ar fi: Osiris, judecatorul mortilor, zeul Ra despre care egiptenii credeau ca era Zeul Soare, Maat, Athor, zeita feminitatii, Anubis, si asa mai departe. ). E cam ciudat subiectul.. Dar mi s-a parut oarecum interesant.. Din cate am citit, cel care a descoperit mormantul Faraonului Tutankamon, in anul 1922, Howard Carter, a murit in dimineata urmatoare dupa ce a intrat in acel mormant, care nu mai fusese deschis de mii de ani. Pe mormant era scris si un blestem, care in mod evident a fost ignorat.. Nu mai stiu cum era.. Parca.. ''Moartea va veni cu aripi rapide asupra celui ce va tulbura linistea Regelui.'' Lucrul ciudat.. este ca acest Haward, a fost intepat pe fata de o insecta infectata si din aceasta cauza a murit, iar semnul care il avea pe fata de la intepatura, s-a gasit si pe fata Faraonului atunci cand l-au examinat. Iar cainele arheologului Haward, a fost gasit mort dupa ce a latrat toata noaptea, iar canarul acestuia, a fost devorat de o cobra, animal care, era considerat protejat de Faraoni. Si au mai fost multe intamplari inexplicabile dupa deschiderea mormantului, care in mod foarte ciudat, nu a fost profanat de nici un talhar, cum s-a intamplat cu altele. Iar oamenii, negasind explicatii logice pentru respectivele intamplari, au dat vina pe ''blestem''. Nici in ziua de azi nu se stie cauza mortii Faraonului si nici daca blestemul este adevarat sau nu.
Ok, srry daca v-am plictisit.. Nu stiu cati dintre voi mai sunteti interesati de asa ceva.. Insa.. daca tot nu aveam cu cine sa vorbesc despre asta.. v-am ales pe voi..

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Egipt.. Si alte chestii ciudate.. - by Isabella River - 13 Feb 2010, 21:58

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vise ciudate Alice Swan 57 9,107 21 Sep 2012, 21:35
Last Post: Julieta D. Thibault