Egipt.. Si alte chestii ciudate..
13 Feb 2010, 22:51
Da
Pentru ca apoi vreau sa mai scriu ceva ce am gasit
Edit : Cum nu m-am putut abtine ,mai este ceva despre munti :

Înainte telecabina Buºteni-Babele trecea pe alt traseu, numit Jepii Mari(acum trece pe valea jepilor mici). În locul pe unde trecea sunt stâlpi ruginiþi ºi câteva cabluri care stau în aer de-a lungul vãii. Un prieten care merge la munte mi-a spus cã la un moment dat în anii ‘60 toþi stâlpii telecabinei montaþi în platou sus la 2000m au cãzut deodatã, fãrã nici o explicaþie, ºi au rãmas doar cei de pe versant. Atunci s-a refãcut traseul prin zona unde e mai scurt ºi mai puþin accesibil fenomenelor meteorologice extreme,prin Jepii Mici. Explicaþia pe care mi-a dat-o el pt cãderea stâlpilor susþinea cã sub platou s-ar afla un tunel energetic care a influenþat stâlpii ºi cablurile telecabinei.
Din altã parte am auzit cã sub Sfinx s-ar afla poarta spre o altã civilizaþie sau un alt univers,iar alþii afirmã cã sub masivul bucegi s-ar afla ramaºiþele unei civilizaþii extraterestre care a creat rasa umanã.
În sfârºit, datoritã poziþiei sale(la intersecþia dintre Moldova,Ardeal ºi Muntenia), masivului Piatra Craiului i s-au atribuit diferite întâmplãri ºi fenomene ciudate cum ar fi dispariþii de turiºti, fenomene optice paranormale, tunele secrete, iar unii spun cã acolo s-ar fi ascuns Zamolxis(legenda cu peºtera unde s-a retras zeul suprem la daci.)

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Egipt.. Si alte chestii ciudate.. - by Bella Emily Rose - 13 Feb 2010, 22:51

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vise ciudate Alice Swan 57 9,111 21 Sep 2012, 21:35
Last Post: Julieta D. Thibault