Egipt.. Si alte chestii ciudate..
|
14 Feb 2010, 21:15
|||
|
|||
Ok, imi cer mii se scuze pentru dublu-post..
![]() Dar am promis ca va voi pune cate ceva despre Templul lui Solomon.. aveti aici cateva informatii.. ![]() Reconstructia Templului in muzeul din Ierusalim. Vreme de mai bine de trei mii de ani, Templul lui Solomon, ridicat de Regele Solonom pe Muntele Moriah, a fost o sursa de fascinatie si centrul unei profunde devotiuni spirituale. Acesta a fost lacasul sfant al vechilor evrei. Din cele spuse de Biblie, Templul a existat in anii 22 - 29, fiind una dintre cele mai marete constructii iudaice din antichitate. Acesta a fost distrus in urma revoltei evreilor din anii 66 - 70 contra stapanirii romane. In contrast cu alte religii, religia iudaica era o religie monoteista, ei credeau intr-un singur Dumnezeu in cinstea caruia au ridicat Templul in Canaan (Tara Sfanta) azi Palestina. Templul a capatat acest nume deoarece a fost construit in timpul domniei Regelui Solomon. ![]() Se spune ca daca Templul va fi reconstruit, va veni Apocalipsa. Ok.. sper ca nu v-am plictisit.. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vise ciudate | Alice Swan | 57 | 9,108 |
21 Sep 2012, 21:35 Last Post: Julieta D. Thibault |