P.S. - Te iubesc I
|
22 Feb 2010, 22:39
|||
|
|||
Ok, aveti noroc.. am terminat nextul..
![]() - E.. Paºtele! - Nu.. Paºtele a trecut.., râse Jennifer. - Atunci e.. Nu ºtiu.. Crãciunul! - La naiba, Tess.. suntem în iulie! - Atunci e Crãciunul din iulie! Jennifer pufni ºi râse ºi mai tare, acompaniatã de Johnny ºi Ray. - Haide, zi-mi Jenn. nu puteam ghici ce zi atât de importantã mai era. - Nu.. - Haide, Tess.. În sinea ta ºtii! râse Ray. - Ok, acum râdeþi de mine, nu? Mi-am încruciºat mâinile la piept ºi am oftat, apoi am continuat: - E de înþeles, din moment ce arãt.. aºa. Eram legatã la ochi cu o panglicã neagrã, aºa încât sã nu pot vedea nimic. Eram într-una dintre camerele casei mele, doar cã nu reuºeam sã-mi dau seama în care. - Oh, haide.. A suferit destul.., chicoti tata. Tata?! Habar n-aveam cã e ºi el în camerã.. Am simþit niºte mâini puternice dar blânde, care mi-au desfãcut panglica. Tata m-a luat de umeri ºi mi-a spus râzând: - Ne dezamãgeºti, Tess. Sã uiþi de propria zi de naºtere?.. Toþi au început sã râdã ºi sã strige: - La mulþi ani!! I-am privit cum sãreau în sus ºi zâmbeau. - Mã speriaþi. Îi þineam în suspans. În sinea mea eram foarte bucuroasã cã ºi-au amintit, ºi ºtiam cã ei ºi-au dat seama cã glumesc. Într-un final am început sã râd ºi eu. - De asta vã iubesc! M-am dus ºi i-am îmbrãþiºat pe fiecare în parte. A fost cam ciudat când am ajuns la Johnny. Nu ºtiu de ce.. dar parcã am stat mai mult de treizeci de secunde în braþele lui. - Ne iubeºti pentru cã te speriem..? întrebã el ridicând din sprâncene. - Da! ªi nu.. Ok.. iar am râs. - Deci..? Ce crezi? întrebã Ray arãtând camera. Abia atunci mi-am dat seama cã eram în sufragerie ºi cã totul era decorat foarte frumos ºi cu grijã. Ghirlande, baloane.. mai ceva ca la Crãciun.. - Voi aþi.. Oau.. e superb! - ªtiam c-o sã-þi placã.., spuse tata. - ªi acum.. cadoul nostru..! spuse Jennifer uitându-se la Ray ºi Johnny. - Oh, nu.. Ne va urî pentru asta.., glumi Johnny. - Vã urãsc deja, pentru ce aþi fãcut aici.. deci.. ce ar mai conta, brother..? am spus eu ironicã. - Ok.. dar.. sã nu te sperii.. sister.., mã avertizã el fãcându-mi din ochi. Merserã pânã pe hol ºi se întoarserã cu o cutie nu prea mare, albastrã ºi… acesta fu lucrul ciudat.. O cutie care se miºca. - Haide.. deschide-l! spuserã ei în cor. - O sã mã rãnesc? Un râs zgomotos luã amploare. - Ok.. sunt curajoasã.., am zis eu zâmbind. Am întins mâinile ºi am ridicat încet capacul cutiei. Din ea sãri un cãþeluº mic, negru, cu pete maro ºi ochi albaºtri. - El e noul tãu prieten! E un pui de Rottweiler ºi nu are decât o lunã.., explicã fratimiu. - Ooo.. e aºa de drãguþ.., am zis luându-l în braþe pe micuþul Rottweiler. - Deci.. ce nume o sã-i pui..? întrebã Jenn. - Rusty.., am spus fãrã sã mã gândesc prea mult. - Nu þi-a luat mult sã te gândeºti, nu? râse Ray. - Nu chiar.. îmi doresc un câine de când aveam ºapte ani.. am avut suficient timp sã mã gândesc.. Petrecerea a continuat.. Între timp, a venit ºi mama, care nu a ratat ocazia sã mã îmbrãþiºeze foooarte mult. - Unde ai fost..? - Oh, scumpo.. ªtii cât de mult lucrez.. Da.. ºtiam.. Mama lucra la un spital ºi mereu era câte o urgenþã. - Mi-aº dori sã fii mai mult aici.. - ªi eu.. Dar hei.. acum sunt aici.., spuse ea îmbrãþiºându-mã din nou. Ziua a trecut destul de repede. Micul Rusty a primit de la mine o zgardã albastrã, o lesã ºi un coºuleþ în care sã doarmã. Ok, poate cã exageram, dar era primul meu cãþeluº, ºi deja mã ataºasem foarte mult de el. M-am aºezat în pat ºi l-am privit cum doarme liniºtit. M-am uitat în jur ºi nu mi-a venit sã cred. Eu? Pãrinþii mei? Cum de mã lãsau..? Mama nici nu a vrut sã audã de vreun câine în casã.. pânã acum.. M-am dus ºi m-am aºezat la birou. Cu toatã fericirea asta cu Rusty, nici nu am avut timp.. sau mai bine zis, nu m-am mai obosit sã despachetez celelalte cadouri.. Am luat unul la întâmplare ºi am cãutat eticheta sã vãd de la cine e. Era o cutiuþã neagrã, ºi foarte uºoarã. M-am încruntat. Nu era nici o etichetã sau vreo semnãturã. Asta m-a fãcut ºi mai curioasã. Am deschis cutia ºi am dat de o brãþarã subþire, cel mai probabil din argint, foarte frumoasã de care atârna un mic pandantiv.. L-am luat între degete ºi l-am privit de mai aproape. „ J. + T.” Era clar de la cine era cadoul. Dar de data asta.. doar am zâmbit ºi mi-am pus brãþara. M-am aºezat pe pat ºi l-am privit din nou pe Rusty.. Cred cã am fãcut asta pânã am adormit… Sper sa va placa.. E inspirat foarte mult si din realitate, cel mai mult la faza cu Rusty.. \m/ You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
P.S. - Te iubesc II | Isabella River | 432 | 45,869 |
17 Sep 2010, 20:53 Last Post: Bella Emily Rose |
|
Lasa-ma sa te iubesc.... | Ax Von-Dall | 12 | 3,829 |
19 Jun 2010, 15:19 Last Post: Ax Von-Dall |