Intalnire la miezul noptii
|
27 Feb 2010, 22:40
|||
|
|||
Janella dadu buzna acolo...
"Aaah... buna fetelor... voiamsa merg la ora de farmece ... aia optionala, da' mai bine trag chiulu', asa ca am inceput sa ma plimb... ce mai faceti?" intreba Janella, gafaind. "Uuuhm... bine... Am descoperit o piaatra... Runica...: raspunse Iss. "Ia, sa vad si eu..." spuse Jan extragandd piatra, care ii sopti: 'Eeeh... micuta Ginston... unde-i geamana ta?' Janella nu stia ce sa faca, asa ca ii sopti raspunsul 'Pai... hai-hui cred' 'Spune-le sa plece... numai tu si Neolynn sa ramaneti aici...' sopti piatra. "Puteti pleca putin?" spuse Janella zambind. Neo dadu sa plece. Apoi Janella o opri si ii zise ca ea sa stea. "Puteti reveni cand va chemam." Pe piatra apoi scria 'Neolynn Qween / Janella Ginston / June Emma Ginston / Albus Dumbledore' "Oare in ce om fi intrat?" intreba Jan. "Nu stiu", raspunse Neo, apoi Piatra vorbi din nou: 'Sunteti pregatite?' "Pentru ce?" raspunse Neo. 'Sa puneti pecetea prieteniei!' "Ori toate, ori niciuna" raspunsera Jan si Neo in acelasi timp. 'Bine. Cheama-le si pe celelalte.' Jan si Neo le chemara, le explicara, si pe masura ce le explicau, numele le aparea pe piatra. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Amintirile noptii | Silver McNuffy | 16 | 3,556 |
20 Aug 2009, 12:20 Last Post: Isabella River |