Wake me up before I die
|
28 Feb 2010, 17:41
|||
|
|||
Capitolul 10,partea a doua-Party
“-Ma bucur ca ai venit,Melody”,i-am zis eu imbratisand-o strans. “-Si eu,Sal”,ofta ea.”Nu ar fi trebuit sa ma cicalesti atata.” “-Sorry,sis.Vrei sampanie?” Fata ei se relaxa imediat intr-un zambet. “-Ce,m-ai chemat ca sa ma droghezi si apoi sa-mi furi banii?” Am izbucnit intr-un hohot de ras si i-am raspuns,cat mai sarcastic posibil: “-Daca as fi vrut asta nu te-as fi chemat la mine acasa.Pe urma m-ar fi descoperit politistii.Ma pricep si cat cat la chestia cu criminalistica.” Melody ranji si mai larg. “-Da-mi toate paharele si toate sticlele.Sunt ale mele.” Prietena mea inghiti pe nerasuflate un pahar cu whisky pe care tocmai I l-am adus in fata. “-Asa te vreau”,am incurajat-o eu.”Seara asta facem party until really early!” Am lasat-o pe Melody aprovizionata cu cateva sticle cu alcool si m-am dus sa-mi binedispun ceilalti invitati.Am purtat cateva conversatii marunte cu toti si am aflat ca petrecerea era un adevarat success anti-stres.Noroc ca parintii mei nu erau acasa. Am vazut-o dintr-o data pe Aileen intrand in casa,acompaniata de Dylan si de fata cea noua,Brielle.Lucrul acesta m-a surprins.Din cate am auzit din vorbele colegilor mei,mama lui Aileen tocmai murise in mod ciudat intr-un accident de masina.In plus,chiar uitasem sa o invit si pe ea aici. “-Salut,Ail…”,am inceput eu. “-Sally”,spuse ea in loc de salut.”Unde este Melody?” “-Acolo”,am spus eu aratand in coltul cu bauturi. Brielle s-a uitat in partea indicata de mine si imi spuse: “-Nu e nimeni acolo!” Am oftat si m-am uitat si eu spre masa cu whisky.Spre mirarea mea,Melody chiar nu era acolo.La naiba. “-Era acolo acum cateva minute”,m-am incruntat eu. Aileen isi dadu impacientata ochii peste cap. “-Trebuie sa o gasim.Rapid”,adauga ea. “-Trebuie sa-i spunem ceva”,zise Dylan. De ce erau cu totii atat de nerabdatori si de nervosi? “-Incercati la etaj”,am oftat eu.”Poate e pe acolo.” “-Mersi!”tipa Aileen in timp ce gonea spre scari. Asta era chiar ciudat.Prea rapid ca sa inteleg ceva. Mi-am dat parul peste cap.In fond,trebuia sa traiesc petrecerea la maxim,nu-I asa?Doar Seattle nu mai avea nici o problema.Redevenise acelasi oras linistit de odinioara. Dintr-o data l-am zarit pe Jake,iubitul meu,si nimic nu a mai contat.Nu stiam ca avea sa-mi faca aceasta surpriza,sa vina sa ma vada.Adorabil. Uram distanta dintre noi.El era in partea cealalta a camerei,la vreo cinci metri de mine,cautandu-ma cu privirea lui limpede precum cristalul. Simteam electricitatea arzanda dintre noi doi in ciuda celor cativa metri ce ne desparteau.Am mers ca o oarba spre Jake,inghontindu-ma in colegii mei,indepartandu-I cu brutalitate(si asta dupa ce ii primisem cu atata ospitalitate). Am tras aer in piept si i-am adresat un zambet: “-Bine ai venit in Rai,iubitule!” Jake ma fixa cu o privire amuzata. “-Rai?Da ce,ai aici masini sport si fete frumoase?” M-am prefacut bosumflata si i-am raspuns: “-Ai uitat de sticlele cu vin,dragule.Greseala imensa.” “-De fete frumoase nici nu mai vorbesc”,ma ignora el.”Am una chiar in fata mea.” M-am inrosit de placere si am simtit cum bataile inimei mele se accelerau. El isi plimba podul palmei peste obrazul meu,lasand o dara arzanda,dar placuta precum o adiere de primavara. “-Vrei sa ne relaxam in Jacuzzi?”am intrebat eu.”Singuri.” “-Te-ai saturat de petreceri?”intreba el mirat.”De unde aceasta schimbare?” “-De cand te-am vazut pe tine.Raspandesti o energie…negativa asupra mea.” El a ridicat in umeri,indicand ca este de acord.L-am luat de mana si l-am condus spre gradina din spatele casei,unde era un Jacuzzi imens…raiul nostru personal. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` Comments?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|