-- Camellot --
|
03 Mar 2010, 10:31
|||
|
|||
CAPITOL I
Oana se aseza confortabil pe scaun si se uita cum aeroportul devine tot mai mic,iar oamenii devin furnici...inclusiv paparazzi care faceau poza la avion de parca incercau sa prinda OZN-uri.Zambi in coltul gurii cand o pasare se izbise de geamul ei.O,da...era barza. In spate ceilalti se foiau in nebunie.Ingrid repeta scream'ul,Marcus isi cauta cartile de joc ca sa faca trucuri magice,iar Alex si Ella terminau toata duzina de parfum a roscatei incercand sa scape de mirosul de baie din haine. "Ce naiba?Ati iesit prin scurgere!?"Intreba bruneta intorcandu-se catre cei doi.Chiar incepuse sa i se faca rau de la atat parfum.Sau era raul de avion? "Nu...dar mirosim a dero fiindca ne-am pus sa stam pe sacul cu Ariel ca sa ne gandim la un plan.Hei!Da si mie Hugo Boss!"Raspunse Alex incepand sa traga cu ochiul catre parfumul Oanei. "Nu,nu,nu...asta e al meu!" "Luati partea buna...o sa creada lumea ca va spalati si voi hainele din cand in cand,stre deosevire de Marcus ![]() Marcus se intoarse ca si unn magician stangaci ce era si incerca sa formuleze doua propozitii,dar se rezuma la una: "Eu cazut in noroi!" "Iar noi a trebuit sa spargem usa de la baie ca sa ajungem" se baga si Ella in seama "CE?!"Tipa Ingrid. "Nimiiiiiic! ![]() Roscata isi intoarse ochii pe jos si se aseja pe scaun infranta de catre Ella si enervata de catre Marcus.Oana se puse langa ea dupa care suspina de vreo doua,trei,patru,cinci ori. "Cat de asuprite suntem!" spuse aceasta "De ce?A luat foc apa?" "Nu mai...am observat niste chestii,din tot timpul asta petrecut cu voi.Tu il placi pe Alex,nu?" intreba bruneta ranjind "Da...dar el o place pe Sabrina" "Iar Ella te place pe tine,nu?" "CE?" "Nu conteaza...dar eu il plac pe Ella" "Sabrinei ii place de Marcus,nu?" "Si Marcus e gay!" Termina Oana punand accent pe ultimul cuvant. Se uita la ceilalti membrii ai formatiei,dupa care se intoarse in fata spre roscata. "Chiar suntem asuprite!" Afirma Ingrid dand din cap si suspinand. "Oare Marcus nu poate sa ne faca ceva magii dealea?" Intreba Oana ingrijorata. "Nu te crede in Harry Potter!Sa recunoastem ca nu putem schimba nimic din asta!Stii...ne intalnim cu o formatie,mai stii ce membrii sunt acolo?" Spuse roscata incepand sa rada incet. "O,da...ma astept la deaia trecuti de prima tinerete!" Spuse Oana dandu-si ochii peste cap. "Un drac!Chiar...nici eu nu stiu cine sunt.Tata a aranjat totul" "Atunci cred ca voi sarii cu parasuta in urmatoarele minute" "Cu tampita asta de stewardesa? O.O "Intreba Ingrid "Nu fufaaaa...cu rochia asta larga!!!" PS:Nu e cine stie ce ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|