Vis sau realitate ?
|
04 Mar 2010, 21:57
|||
|
|||
Ginny se plimba pe coridor alene nestiind ce sa faca. Auzindu-i pe cei doi a fost curioasa si se apropie de usa care era putin deschisa si ii vazu pe HerArgus ai Alice vormind. Ginny le-a spus:
-Ce faceti la ora asta aici? -Pai... ma uitam in oglinda. spuse HerArgus. -Eu acum am venit. spuse Alice. Si l-am intrebat pe HerArgus ce vede in oglinda. -Si ce vede? -Se vede "Vrajitorul Extra este Printul Potiunilor" !! spuse Alice. -Dar tu ce vezi? o intreba HerArgus pe Ginny. Fata inceta brusc sa se mai uite la ei sau la oglinda. Era prea trist. -Pai... cam nimic. minti ea. Dar nu era asa. Isi vedea bunicul care la pierdut la 6 ani. Si-l mai vedea si pe bunicul care a murit inainte ca parintii ei sa se casatoreasca. Se vedea intre ei glumind si razand. -Nu te cred! spusera cei doi elevi intr-un glas. -Toti avem vise. -Nu conteaza! Oricum e vorba de bunicii mei care erau incuiati. OOC:As vrea sa completeze HerArgus. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|