Intalnire la miezul noptii
|
05 Mar 2010, 21:35
|||
|
|||
"DUMBLEDORE!?!?!?" tipara cele patru fete cand il vazura.
"Chiar eu in persoana." raspunse Dumbledore senin. "Domnule.. aahh..." incepu Jan. "Ziceti-mi Albus, sunt un fel de fantoma materiala doar. Nu mai sunt renumit... modul in care am fost omorat..." raspunse Albus cu tristete in glas. "Dar esti viu, Al!" "Nu, nu sunt. Sunt mort, dar spiritul meu a gasit o cale sa evadeze... putin. O sa vorbesc putin cu voi, apoi imi las spiritul in piatra. Asa nu o sa fiu obligat sa ma intorc in... in..." spuse Al, apoi ochii i se inlacrimara: "in infern." termina el, putin rece. "Deci, Al, ce ne spui?" "Clopotelul te va trada." "Clopote-clopo-clo-" spuse Jan, picand jos. "Apa! Apa!" tipa Neolynn, iar Issa: "Agumenti!" "Multumesc, fetelor!" zise Jan, ridicandu-se. "Deci... Bella ne va traba?" "Clopotelul... retineti... clopotelul..." spuse Dumbledore, apoi disparu in neant. Dupa doua secunde, intra in piatra. Fetele luara piatra si iesira. "Salut!" spuse o fata care tocmai trecea pe acolo. "Vrei sa fim prietene?" "Da." raspunse Janella. "Cum te cheama? Eu sunt Janella." "Eu sunt Little Bell." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Amintirile noptii | Silver McNuffy | 16 | 3,566 |
20 Aug 2009, 12:20 Last Post: Isabella River |