Vis sau realitate ?
|
07 Mar 2010, 22:51
|||
|
|||
OOC: Scuze.. Am editat mesajul anterior..
BIC: Isabella privi animalele fantomatice care alergau prin Camera, inainte de a se evapora incet in intuneric. ''- Off.. nu.. '' spuse incet dandu-si ochii peste cap. Alice, Stefan si Ginny se intoarsera spre ea. ''- Ce s-a intamplat?'' intreba Ginny. ''- Tocmai mi-am amintit ca maine am test la Transfigurare. Si.. nu stiu mai nimic..'' ''- O Doamne, si eu am acelasi test maine!'' zise Ginny amintindu-si. ''- Mda.. oricum.. nu cred ca daca m-as intoarce acum in Camera de Zi as mai reusi sa invat. Cred ca va trebui sa ma descurc asa cum pot..'' spuse fata oftand. Isabella se gandi ca probabil reinstalase acea tacere si oarecum ingrijorare, si-l vazu pe Stefan privind podeaua. ''- Bun. Gata cu toata ingrijorarea asta..'' declara ea, facandu-i pe cei trei sa se uite la ea. La un moment dat, incepu sa chicoteasca, iar Stefan intreba: ''- Ce e asa de amuzant?'' ''- Nimic.. doar mi-am amintit ceva..'' ''- Hei, buna idee.. Ce-ar fi sa povestim intamplari amuzante care ni s-au intamplat..!'' veni Stefan cu ideea, luminandu-se la fata. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|