Thread Closed 
Bye Bye....maybe forever
12 Mar 2010, 21:29
Nu stiu sigur Jann....cum zic fetele...mai ai oleaca de rabdare...poate mai iau ceva de 10 si mai intru uneori cand am timp...Mie greu sa ma despart de voi dar adevarul e ca...Nu stiu...am prieteni "virtuali" daca va pot numi asa. Adica nu va pot pipai de exemplu ca sa vad daca sunteti langa mine, ci doar tastele PCului. Nu va pot vedea decat prin poze, si auzi doar prin sistemul Call. Numai cu Neolynn ma mai vad in realitate, dar asta atat de rar incat parca trec 100 de ani. Azi m-am gandit cat de mult imi lipseste o prietena cu care sa ma pot vedea si juca, o prietena foarte buna, gen BFF. Dar totusi voi incerca sa nu va parasesc asa ci, va mai vizitez, chiar am un plan sa scriu un nou fic...in fine, sa asteptam si sa vedem.
Si inca ceva. Nu cred ca e neaparat vina mamei ca nu pot sta cu voi. Pe de o parte vreau sa gust cu adevarat viata, cat o am, sa pot rade de pozele nereusite sau de alte chestii care inainte le consideram nimicuri. Dar as vrea si sa stau cu voi. Daca ne-am putea intalni si in realitate, ar fi perfect. POate in taberele de vara ne mai putem intalni daca avem acelasi punct "de vacanta". In fine...sa asteptam..poate cine stie...

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Bye Bye....maybe forever - by Jenny Spring - 11 Mar 2010, 00:40
Re: Bye Bye....maybe forever - by Jenny Spring - 11 Mar 2010, 14:45
Re: Bye Bye....maybe forever - by Rose Evans - 11 Mar 2010, 17:32
Re: Bye Bye....maybe forever - by Rose Evans - 12 Mar 2010, 15:38
Re: Bye Bye....maybe forever - by Jenny Spring - 12 Mar 2010, 21:29
Re: Bye Bye....maybe forever - by Jenny Spring - 12 Mar 2010, 21:52
Re: Bye Bye....maybe forever - by Rose Evans - 12 Mar 2010, 23:25