-- Camellot --
|
14 Mar 2010, 00:42
|||
|
|||
Tnx for the comm,Bellz.
![]() ![]() Cred ca esti singura care imi mai lumineaza viata..:-< In fine.. ![]() Continuare Capitol 2
"Hm..." Soferul dadu din cap, probabil intelegand gravitatea situatiei. Probabil. "Ce hm, mai?... Ce tupeu pe tipu' asta.:-w Nici macar nu intelege limba."spuse Oana, printre dinti. Inca era suparata pe viata si pe toate nimicurile ei. "De fapt, draga.."zise conducatorul, intorcandu-se, pentru a o privi in ochi. "...vorbesc foarte bine romaneste. Sunt din Vaslui ![]() "Oh." Nu se obosi sa spuna altceva. Isi scoase castile, si incepu sa se relaxeze pe o piesa de la Metallica. "Vrea cineva pufuleti? ![]() "Uuhh, pufuleti la 50 de bani! ![]() "Frate O.O" "Ce?!"intreba roscata, atingand o nota inalta. "Am si eu piticii mei! ![]() "Si, matale ce cauti prin locuri straine?" "Eh, ce sa fac? ... Imi caut si eu un serviciu. Sunt ba instalator, ba conducator auto, ba desfunzator de wc-uri.. Si voi?" Ella se baga in seama, dand cu coatele in stanga si dreapta pentru ca sa-i fie locul mai confortabil[adica, sa nu mai para ca o sardina intr-o conserva, ca toti ceilalti]. "Noi...cu trupa. Suntem cea mai renumita trupa din Romania, stii..Camellot." Tipul se incrunta, dupa care murmura, usor jenat: "Scuze, baieti, nu am auzit de voi." Ella se dezumfla automat. Ca sa rupa tensiunea acumulata, Ingrid se gandi sa le citeasca o parte din discursul ce avea sa il tina in fata Finlandei, ca solista a bandei. "Deci..ASCULTATI, BA: 'In ciuda tuturor aparentelor, noi suntem 5 adolescenti veniti din cealalta parte a Europei, niste tonti, care nu stiu de ce ne-am apucat de cantat, care vor sa va multumeasca cu niste piese de tot plansu', si care sunt in deschiderea trupei Domnu' Stie Care. Ca la cate trupe de metal aveti voi, ba, ar trebui sa fac un pomelnic si sa exclud toate trupele tari.
Va place?Deci, nu aveti incotro, va trebui sa ne ascultati prostiile, ca doar nu noi am dat 20.000 de Euro pe un bilet in primul si in al doilea rand. Nici noua nu ne place, eu de exemplu am basici de la atata umblat(NOT!) in talpa si undeva.' ![]() "O.O?!" Shery, eu ar trebui sa zic ete fas!:-w E groaznic.(:| ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|