O plimbare nocturna
|
16 Mar 2010, 16:38
|||
|
|||
Era ora 2.30. Luna plina invaluia imprejurimile castelului Hogwarts intr’o lumina magica, lasand o urma argintie de praf pe Turnul Cercetasilor.
Bell se foia in patul sau cald, neputand sa doarma. Luna plina~motivul noptilor pierdute. Dupa minute intregi de stat in pat si tot incercand in zadar sa adoarma, hotari sa o treazeasca pe Rose. Se ridica usor din pat, isi lua tenisii si se apropie cu pasi domoli de patul surorii sale, care parea adormita bustean. Dar cand sa o atinga, Rose sari la gatul ei. Bell incepu sa tipe si Rose la fel, desi nu stia de ce. “-Esti nebuna, de ce nu dormi la ora asta??” intreba Rose, uitandu’se urat dar in acelasi timp amuzata la sora sa. “-Pai, sa vedem..Oare de ce?? O intrebare~de cat timp esti sora mea geamana??” “-Gata, gata. Nici eu nu dorm din cauza lunii, sti foarte bine.” Cele doua surori se uitara urat una la alta timp de cateva secunde, dupa care izbucnira in ras si se imbratisara. “-Sincera sa fiu, eu ma cam plictisesc..hai la o plimbare prin castel. Ia si pelerine in caz ca ne intalnim cu cineva.” “-Ok, stai sa ma incalt si eu. Observ ca tu esti deja echipata pentru aventura”. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare nocturna | Evelina R. Potter | 9 | 2,017 |
13 Feb 2012, 17:13 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
O plimbare pe intuneric | Fleur Delacour | 17 | 2,642 |
21 Aug 2011, 13:13 Last Post: Eliza G. Blest |
|
Plimbare pe coridoare | Jenny Spring | 1 | 1,154 |