O plimbare nocturna
|
16 Mar 2010, 23:51
|||
|
|||
"Asta-i culmea! Peeves, chiar vrei sa te cred ca 2 fete din anul I si o pisica albastra te-au aruncat in lac fara baghgete?!"
"Dar chia asa s-a intamplat, domnule Filch!" Cei ce conversau erau Peeves (care iesise din lac surprinzator de repede!) si Filch (caruia Peeves i se adresa cu "domnule"!). Cei 3 elevi se ascunsera in spatele celui mai apropiat raft de carti. "Peeves, nu crezi ca asta e o minciuna prea evidenta?" se auzi o a 3-a voce, foarte calma. Cei 3 elevi inghetara: era vocea lui Albus Dumbledore! "Dar domnule director..." "Si... ce vraja a folosit pisica aceea fermecata ca sa te arunce in lac? A fost ceva de genul asta?" Se auzi o bubuitura iar cei 3 elevi vazura printre carti cum o unda de soc il trimite pe Peeves zburand prin usa, si mai departe. Filch rase, apoi Dumbledore spuse: "Argus, ia o pauza in noaptea asta si du-te la culcare. eu raman aici sa citesc." "Sigur, domnule director. Noapte buna!" Dupa ce Filch pleca, Dumbledore spuse: "Bell, Rose, Stefan, puteti iesi acum! Stiu ca v-ati ascuns!" Cei 3 elevi iesira din spatele raftului, il salutara politicos pe director si ii multumira. Directorul le raspunse: "Doar nu pedepsim elevii pentru o mica escapada nocturna. In plus, Peeves a meritat-o din plin. Dar ce va aduce aici?" "Pai... noi doua nu avem somn in noptile cu luna plina..." spuse Rose. "Iar eu pur si simplu nu am putut rata o petrecere in pijamale." spuse Stefan. "Petrecere in pijamale? In acest caz, cred ca pot participa si eu!" chicoti Dumbledore, iar elevii realizara cu ce era imbracat: un capot alb de matase, cu o tichie cu ciucure si niste papucei-iepurasi asortati! "Dar cum de ati ales biblioteca pentru a organiza petrecerea?" "Pai, se pare ca Rose si Bell au o pasiune pentru varcolaci si vampiri." explica Stefan. "Hei! Dar tu ce ziceai despre cartea 'Totul despre portile catre lumea demonilor'? striga Bell. "Te referi la aceasta carte?" spuse directorul aratand cartea pe care o citea. Era intr-adevar cartea despre care pomenise Stefan. Dumbledore continua: "Aici scrie totul despre aceste porti, in afara de un singur lucru: 'Cum sa le inchizi?' " "Ups... nu stiam. Dar cartile cu vampiri si varcolaci?" Dumbledore rosti de 2 ori "Accio" si 2 carti zburara spre el. Rose si Bell incepura sa citeasca iar Stefan se duse sa isi caute si el o carte. "Dumbledore trimise cartea sa la loc si spuse: "Sa nu prelungiti petrecerea prea mult! si nu uitati sa puneti cartile la loc!" Apoi disparu. Cele 2 surori continuara sa citeasca, iar Stefan isi cauta si el o carte. Deodata, Rose exclama: ... Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare nocturna | Evelina R. Potter | 9 | 2,017 |
13 Feb 2012, 17:13 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
O plimbare pe intuneric | Fleur Delacour | 17 | 2,632 |
21 Aug 2011, 13:13 Last Post: Eliza G. Blest |
|