-- Camellot --
|
18 Mar 2010, 02:06
|||
|
|||
Capitolul 3
"Casa dulce...hotel!" Tipa Alex cand intra in amera de hotel,urmat de vulpe[Ingrid] si de cartita[Oana] care avea un spate doi harciogi imcarcati cu bagaje. "Cui ii zici tu casa,mai limuzina?"Intreba Marcus intrad pe geam mai ceva ca si Superman.Defapt cazuse intr-o balta cand cobora din masina si crezuse astia de la receptie ca e ceva boschetar roman venit sa fure florile din vaza patroanei. Fetele isi despachetara tot...si umpluse toata camera lor de haine si alte prostii luate de la casele de moda sau facute de ele.O,da....haine magnifice sub semnatura Camellgirls. "Fufa...nu stii unde imi sunt pantalonii negrii?"Intreba Ingrid intorcandu-se malefic avand peria de par in mana. "De unde sa stiu eu?Ai zeci de pantaloni negrii si albastrii" raspunse bruneta incercand sa raspunda la duelul inceput de vocitoare,aruncand cu bigudiuri. "Cadeeeee!Da-te ba ca cadeeeeee!"Tipa Ingrid cu voce de soprana in timp ce se ferea de bombele claparei. "Heeeeeiii!Aia o canta numai Margineanu!" "O,da...si acum Ingrid! Auzi...tu ai ramas fara bigudiuri,eu am ramas fara perie...am scapat-o pe undeva! Nu vrei sa ne gugusim pe un scaun amandoua si sa ne uitam la seriale coreene?" "Oooooo...Damo!"Tipa Oana si fugi intr-un suflet spre dulcele ei Sony Vaio care avea gust amar si incepu sa caute pe youtube episoadele Chiparoasei Sabuitoare. Trecura cinci minute...nu gasea...Ingrid astepta...astepta...astepta...ASTEPTA! "Fufa da-mi rapid un serial coreean!"Tipa aceasta impingand-o pe bruneta jos de pe parchet [de la ce inaltime cazuse ] "Zici ca ai pofte...stai fufa sa gasesc ultima parte din ultimul episod din Damo!" "Aia la care bocesti mereu? o.O " "Aia in care moare el si ea. " "Tot una!" Intre timp in cealalta camera,Marcus saliva cand isi vedea colegii de formatie imbracati in boxeri.Alex facea flotari,iar Ella incerca sa isi tina boxerii pe el.Cred ca ii erau cam mari. "Frate!Ce ma strang astia!"Tipa Alex "Si ai mei imi cand!" raspunse Ella "Ce? Unde...lasa-i sa cada " se baga Marcus in seama. "CE? O.O " Intre timp..... [lol =) ] "Sper ca nu ai ceva pasiuni ascunse!" Avertiza Ingrid in timp ce se schimbat dupa un scaun ca sa nu fie vazuta de cealalta fufa care incerca sa isi traga un tricou pe ea. "Stai fufa linistita!Singura mea pasiune e Ba...mnu conteaza si Ella!" "Inca iti mai place pleti ala? O.O " PS;Cam tamp oricum...scuzati greselile ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|